Connect with us

Espor

1907 Fenerbahçe’nin başkanı Sina Afra, dünyaca ünlü Marca’ya konuştu!

1907 Fenerbahçe Derneği‘nin espor girişimini yöneten Sina Afra, dünyanın sayılı medyalarından Marca‘ya konuştu. İspanyolca yayınlanan içerikte 1907 Fenerbahçe ve espor konuları işlendi. Marca tarafından da tanıtılan ve girişimci yönünden sıklıkla bahsedilen Sina Afra, böylece 1907 Fenerbahçe ismini İspanyollara da duyurmuş oldu.

İnternet girişimlerinin ardından gözünü espora diken ve bu alana yönelen Afra, başlarda bu işi anlamasının bir yıl kadar sürdüğü söylerken, Türkiye’de esporla ilgilenen kitlenin yaş aralığın 13-25 olduğunu ve gençleri geleceği şekillendirecek insanlar olarak gördüğünü belirtti.

1907 Fenerbahçe ismi Marca’da yankılandı

1907 Fenerbahçe’nin League of Legends’la sektöre adım atmasının oyunun Türk espor pazarındaki değerinden kaynaklandığını da sözlerine ekleyen Afra, ilerleyen dönemde espor takımını kulüp bünyesine geçirme planlarından da bahsetti. Fenerbahçe’de Frozen ve Chaser gibi iki Koreli oyuncu olduğunu da anlatan başkan, her ikisinin çok iyi insanlar olduğunu sözlerine ekledi.

Birçok konuda dünya devi Marca’ya açıklamalar yapan Sina Afra’nın değerli açıklamaları, Marca’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Buraya tıklayarak bu önemli röportaja gidebilirsiniz.

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor