Connect with us

Espor

1907 Fenerbahçe Espor dünya çapında sesini duyurmak için yeni Twitter hesabı açtı

1907 Fenerbahçe Espor (@FBespor) topluluğunu dünya çapında genişletmek istiyor!

1907 Fenerbahçe Espor

Türk espor organizasyonu 1907 Fenerbahçe Espor uluslararası arenada adını duyurmak istiyor. Başarılı organizasyon tüm dünyadaki espor severlere ulaşmayı hedefliyor. Kulüpten bu hedefler doğrultusunda ilk adım geldi.

 

1907 Fenerbahçe Espor kendi topluluğunu dünya çapında genişletmek amacıyla İngilizce paylaşım yapacakları bir Twitter hesabı açtı. Böylelikle organizasyonun tüm haberleri ve maç duyuruları İngilizce olarak yeni açılan hesapta paylaşılacak.

 

Hesabın duyurulması için sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıldı. Yapılan paylaşımlarda kulüp Türkiye’nin en büyük ve lider espor markalarından biri olduklarını söyledi. Kulübün Avrupa çapında ve küresel sahnede bir çok başarısı bulunduğu belirtildi. Organizasyon olarak şu anda 10 farklı oyunda takımları olduğu bilgisi paylaşıldı. Topluluklarını dünya çapında genişletmekten heyecan duyulduğu ve yeni taraftarlarını karşılamak için heyecanlı bir bekleyiş içinde olunduğu aktarıldı. Organizasyon tarafından, taraftarların gelecekteki heyecan verici başarılara tanıklık etmesi için hesabı takip etmeleri tavsiye edildi.

 

”Biz 1907 Fenerbahçe Espor’uyuz; Türkiye’nin en büyük ve lider eğlence espor markalarından biri, Avrupa’da ve küresel e-spor sahnesindeki sayısız başarımızla. 1907 Fenerbahçe Espor olarak şu anda 10 farklı oyunda yarışıyoruz. Topluluğumuzu dünya çapında genişletmekten heyecan duyuyoruz ve sizi topluluğumuzda görmeyi dört gözle bekliyoruz. Daha heyecan verici başarılar için bizi takip edin!”

 

Ayrıca açılan yeni sosyal medya hesabını yönetmesi için Mithat ‘mitorell’ Birgin ile anlaşıldı. Kulüp tarafından Mithat için birde hoşgeldin mesajı yayınlandı.

 

”Mithat, hesabımızı yönetmek ve topluluğumuz için içerik oluşturmak üzere ekibimize katılacak. Hoşgeldin Mithat!”

 

1907 Fenerbahçe Espor’un yeni oluşturduğu hesaba buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Bahçeşehir Üniversitesi Esports CS:GO kadrosu için oyuncular arıyor

 

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor