Connect with us

Espor

1907 Fenerbahçe ile Royal Youth karşı karşıya geliyor

Royal Youth – 1907 Fenerbahçe karşılaşması öncesinde son durumlardan bahsettik. #VFŞL

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi‘nde 2. hafta heyecanı bugün başlıyor. 14.00’da başlayacak olan haftanın ilk karşılaşmasında 1907 Fenerbahçe ile Royal Youth karşı karşıya gelecek. Kış Mevsimi Finali‘ni şampiyon tamamlayan 1907 Fenerbahçe ile geçtiğimiz mevsim finali kaçıran Royal Youth’un mücadelesi haftanın en ilgi çeken karşılaşmalarından biri olarak görülüyor.

VFŞL’nin ilk haftasında seçim ve yasaklama ekranında neler gördük?

İlk hafta neler yaptılar?

1907 Fenerbahçe ligin yeni döneminin açılış karşılaşmasında Bahçeşehir SuperMassive ile oynamıştı. Bu karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan sarı-lacivertli ekip, bir sonraki gün Bursaspor’u devirerek ilk haftayı 1 galibiyet ve 1 yenilgi ile kapatmıştı. Royal Youth ise ilk haftayı kayıpsız kapatan tek ekip oldu. İlk günde Doğuş Üni Aurora’yı geçen ekip, ikinci günde de Bahçeşehir SuperMassive’i geçmişti.

Her ne kadar ilk haftada 1 yenilgi almış olsa da ligin KDA lideri konumunda Wiz bulunuyor. Wiz’in KDA’sı 7. Royal Youth’un en yüksek KDA’ya sahip ise Pilot. Koreli nişancının 6,25’lik KDA’sı mevcut.

https://twitter.com/playerbroscom/status/1139485031787876352

Orman kritik

Ligin ilk haftasında Royal Youth’un ormancısı Closer, Lee Sin ve Karthus seçimleriyle hasar anlamında takımına katkı sağlayan “taşıyıcı ormancı” olarak Vadi’de yer almıştı. 1907 Fenerbahçe’nin ormancısı Wiz ise iki karşılaşmada da Sejuani tercihi yaptı ve net oyunuyla sadece bir kez öldü.

Koridorlarda seviye anlamında pek fark görülmeyen iki takım arasında, ormancıların harita üzerindeki oyunları bu karşılaşmanın kaderini belirleyecek gibi duruyor.

Üst koridorda agresif tercihler yapıldı

Untara ilk haftada Jayce ve Gnar tercihleriyle agresif bir oyun ortaya koyacağını gösterirken, Armut ise Jayce ve Neeko ile Vadi’de yer aldı. Agresif şampiyonlar seçilmesi durumunda iki ekip arasındaki üst koridor mücadelesi de enfes olacak gibi duruyor.

Untara harika oynuyor: VFŞL Yaz Mevsimi: 1. Hafta En İyi Anlar

1907 Fenerbahçe’de bir değişiklik olacak. Takım menajeri Emre Aksoy, kişisel Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Luger’i işaret etti. Üniversite sınavları dolayı sahnede olamayacağı düşünülen Only35’in yerine Luger’in bu karşılaşmada oynama ihtimali göz önünde bulunduruluyor.

https://twitter.com/AksoyEmre/status/1139625899190624262

 

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor