Connect with us

LoL

1907 Fenerbahçe’de Ruin ile yollar ayrıldı

1907 Fenerbahçe’de ayrılıklar devam ediyor: Ruin de takımdan ayrıldı. #VFŞL

ruin, the penta, 1907 fenerbahçe

1907 Fenerbahçe’de ayrılıklar devam ediyor. MSI 2019 sonrası ilk olarak ormancısı Kirei ile sözleşmesini fesh eden 1907 Fenerbahçe, şimdi ise üst koridor oyuncusu Ruin ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

Mevsim başında takım kurulduğundan beri üst koridor olarak yer alan Berke “Thaldrin” Demir yerine takıma katılan Kim “Ruin” Hyeong-min, bugün itibarıyla 1907 Fenerbahçe’den ayrıldı. Profesyonel espor kariyerine 2016 yılında SK Gaming takımında başlayan Ruin, ardından Nerv ve LCS takımlarından Giants Gaming forması giymişti.

Sezon boyunca ligde bulunan tüm üst koridorlara karşı üstünlük yakalayan Ruin, 1907 Fenerbahçe’nin şampiyon olmasında büyük bir rol oynamıştı. Ayrıca Ruin, Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali’nin en değerli oyuncusu ve Kış Mevsimi en iyi üst koridor oyuncusu oldu.

Ruin’in ismi ayrılık öncesi LCS takımlarından CLG ile anılmaya başladı. CLG dün akşam saatlerinde uzun süredir üst koridor oyuncusu olan Darshan ile yolları ayırmıştı. Ayrılık sonrası Ruin’in gelecek sezon CLG forması ile mücadele etme ihtimali arttı.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL