Connect with us

Espor

1907 Fenerbahçe yeni dönem VFŞL kadrosunu açıkladı

1907 Fenerbahçe yeni dönem kadrosunu açıkladı. #VFŞL

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi‘nde kış mevsimi şampiyon kapatan 1907 Fenerbahçe, yeni dönem kadrosunu açıkladı. Üst koridoruna en son SK Telecom T1 için oynayan Untara‘yı dahil eden sarı lacivertli ekip, ormanına da Na “LuBu” Yoo-joon’u dahil etti. LuBu daha önce Kore ekibi VSG’de oynamıştı.

1907 Fenerbahçe’nin yeni üst koridor Untara oldu

Japone ile yollarını ayıran 1907 Fenerbahçe’nin yeni dönemdeki destek oyuncusu Only35 olacak. MSI 2019’un ön eleme gruplarında da oynama fırsatı elde eden genç oyuncu, artık 1907 Fenerbahçe’nin as destek oyuncusu olacak.

Japone yeni dönemde 1907 Fenerbahçe’de yer almayacak

Ekibin alt koridorunda Hades ve Luger’i nişancı olarak göreceğiz. Henüz hangi ismin as kadroda yer alacağı bilinmiyor. Orta koridordaysa Bolulu ile yola devam kararı alınırken, Bolulu’nun yanında Blue da orta koridorda yer alacak.

Ligin yeni dönemiyle birlikte alt koridor ve orta koridorda rotasyona açık bir görünüm çizeceği görülen 1907 Fenerbahçe, böylelikle kendi adına transfer dönemini kapatmış oldu.

Takımın menajeri Emre Aksoy daha önce Playerbros ofisinde sorularımızı yanıtlamıştı. Hemen aşağıdan o videoya gidebilirsiniz.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor