Connect with us

Espor

1907 Fenerbahçe kadrosunu genişletti

1907 Fenerbahçe destekteki oyuncu sayısını ikiye çıkardı.

1907 Fenerbahçe bugün öğlen saatlerinde Chaser ile karşılıklı olarak sözleşmesini feshettiklerini açıklarken, yeni transferini de açıkladı. Beklenenin aksine destek rolüne bir oyuncu transfer eden ekip, yaz döneminde rotasyona gidecek gibi görünüyor.

Resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama paylaşan 1907 Fenerbahçe, yaz döneminde Emin “Only35” Aydın’ı kadrosuna dahil ettiğini açıkladı. Bu gelişmenin ardından mevcut destek oyuncusu Onur “Zergsting” Ünalan ile yollarını ayırmayan ekip, yaz mevsiminde destek rolünde Only35 ve Zergsting değişikliklerine sahip olacak.

Team Turquality ile başlayan profesyonel espor kariyerine Oyun Hizmetleri ile devam eden Only35, hatırlayacağınız üzere Yükselme Ligi’nde baskın bir oyun ortaya koyan Macro Maniacs‘ta da yer almıştı. Bu transfer ile 1907 Fenerbahçe çatısı altına dahil olan oyuncu, yaz döneminde Zergsting ile forma mücadelesine girecek.

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklama:

“VF Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde destek rolünde Onur “Zergsting” Ünalan ve Emin”Only35″Aydın ile mücadele edeceğiz.  Aramıza hoş geldin Only35 👋🏼💛💙”

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor