Connect with us

LoL

2017 LPL Yaz Mevsimi Şampiyonu EDward Gaming!

League of Legends arenasının zorlu liglerinden LPL’nin 2017 Yaz Mevsimi şampiyonu belli oldu. Son iki yılın ligi domine eden takımları EDward Gaming ve Royal Never Give Up final serisinde karşı karşıya geldi. Daha öncesinde iki büyük finalde karşı karşıya gelen taraflar, lig aşamasında da kendi gruplarını birinci sırada tamamlama başarısı yakaladılar.

Final müsabakasına yakışır bir mücadele izlediğimiz seride EDG, muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Seriye harika bir başlangıç yapan RNG, 2-0 önde olmasına rağmen avantajını koruyamadı. Üçüncü maça Cho’Gath seçimiyle giren EDward Gaming, bu seçimden takımca oldukça iyi faydalanarak seriye tutundu.

Cho’Gath alan kazanıyor!

İlk üç maçta Cho’Gath tercihini yapan takımlar galibiyete uzanan taraf oldu. Dördüncü ve beşinci maçlarda ise yasaklama ekranı Cho’Gath’ın yasaklamasıyla başladı. Bu kısımda Türk izleyicilerin aklına 2017 TBF’de Thaldrin’in Cho’Gath performansı geldi. Serinin son iki maçı, yapılan hatalar üzerine kurulu olurken, RNG’nin baronu gereksiz zorlaması ve son maçtaki kompozisyonunun yeterli hasarı çıkaramaması şampiyonluğu EDward Gaming’e getirdi.

Böylelikle üçüncü kez LPL Finali’nde karşı karşıya gelen taraflarda EDward Gaming, Royal Never Give Up’a ikinci kez üstünlük sağladı ve toplamda beşinci şampiyonluğuna ulaştı. Ayrıca iki takımın da Worlds’deki yerini aldıklarını hatırlatmakta fayda var.

Yedi yıl boyunca laboratuvar ve hemşirelik eğitimi almasına rağmen tercihini tutkusunu yitirmediği eSpor'dan yana kullanan Serkan, en güncel içeriklerini Playerbros takipçileriyle paylaşıyor.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL