Connect with us

LoL

2017 TBF’de Bizleri Neler Bekliyor?

Türkiye’nin en iyi League of Legends takımının belirleneceği 2017 TBF etkinliğinin gerçekleşmesine az bir zaman kaldı. Bilet satın alma işlemleri üç aşamada gerçekleşirken her aşamada biletler 24 saat içerisinde tükendi.

Biletler yok sattı!

Organizasyona ev sahipliği yapacak Ülker Sports Arena’nın tamamen dolması tahmin edilirken harika bir atmosfer yaşanması bekleniyor. Peki bu büyük finale katılan izleyicileri neler bekliyor?

2017 TBF açılışında önceki etkinliklere nazaran daha farklı bir şov izleyicileri bekliyor olacak. Devamında birçok izleyici cosplay’lerle fotoğraf çektirme imkanına sahip olacak. Önceki etkinliklerde görmediğimiz bir diğer yenilik ise taraftarlara pankart yapma imkanı tanınacak olması. Etkinlik alanında taraftarların dilediği pankartı hazırlayabileceği bir pankart alanı olacak.

Birçok sponsor ve cosplay etkinliği

Ülker, Vestel, Migros, Maximum, Media Markt ve Gillette gibi birçok sponsoru barındıracak olan TBF 2017, bu sponsorlarla birçok aktivite düzenleyecek. Ayrıca etkinlik alanında, yükleme ekranında yer alan üst koridor, ormancı, orta koridor, nişancı ve destek bölümlerinin içine kendinizi koyup fotoğraflar çekebileceksiniz.

Son olarak ise büyük finalinde sunucu koltuğunda Secondbest ve Reganur oturacak iken, analiz masasında ise Scarlet, Trielbaenre ve Noeldayı bizleri karşılayacak.

19 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’nın ev sahipliği yapacak olan 2017 League of Legends Türkiye Büyük Finali için geri sayım başlamış durumda.

Yedi yıl boyunca laboratuvar ve hemşirelik eğitimi almasına rağmen tercihini tutkusunu yitirmediği eSpor'dan yana kullanan Serkan, en güncel içeriklerini Playerbros takipçileriyle paylaşıyor.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL