Connect with us

LoL

2020 Dünya Şampiyonası ikinci yarı final mücadelesi başlıyor!

2020 Dünya Şampiyonası ikinci yarı final karşılaşması bugün 13:00’da TES-SN mücadelesi ile başlıyor!

2020 Dünya Şampiyonası

League of Legends‘ın en prestijli turnuvası olan Dünya Şampiyonası sonlanmaya çok yakın. Sadece bir hafta sonra yeni şampiyona merhaba diyeceğiz!

Ön eleme ve Ana grup aşamaları geçtiğimiz senelere kıyasla bir miktar daha az çekişmeliydi. Alt sıralarda kalan takımlar sürprizlere imza atma konusunda başarılı olamadı ve çeyrek finale çıkacak ekipler kısa sürede belli oldu. Fakat grup aşamalarında takımların arasında bu kadar fark olması çeyrek finallerden itibaren harika mücadeleler izlememizi sağladı!

Çeyrek finallerde kaybetmesine rağmen rakibine en çok sorun çıkaran takım Fnatic oldu. Top Esports karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen seriyi kapatamayan ekip son ana kadar savaştı. Suning ile JD Gaming arasında oynanan seride ise bir sürpriz yaşandı. Çin‘den üçüncü takım olarak turnuvaya dahil olan SN, final oynayıp 3-2‘lik yakın bir seri ile son anda kaybeden rakibini 3-1 geçmeyi başardı! Özellikle huanfeng mükemmel bir seri oynadı ve SN, TES karşısında neredeyse favori konumuna geldi.

İlk yarı final mücadelesinde çeyrek finallerde rakibini 3-0 geçmeyi başaran G2 Esports ile DAMWON Gaming‘in karşılaşmasını izledik. Bu eşleşmede daha iyi hazırlanan taraf DWG idi ve rakibine sadece bir maç kaybederek seriyi 3-1 kazanmayı başardılar. Bugün oynanacak TES-SN mücadelesinin ardından iki karşılaşmanın da detaylı analizini sitemizde bulabilirsiniz!

2020 Dünya Şampiyonası yarı final 2.gün eşleşmeleri(Güncelleniyor)

  • 25 Ekim 13:00 – Top Esports – Suning

Tüm mücadelelerin sonuçlarını ve detaylı analizini sitemizden takip edebilirsiniz. Karşılaşmaları izlemek ve izlerken ödül kazanmak için de LoL Espor‘a gidebilirsiniz!

Kimlerin kazanacağını düşündüğünüzü yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Dark Passage VALORANT seçmelerinde son günlere gelindi!

Elinden kalem düşmeyen...

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL