Connect with us

Espor

League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nı nasıl izleyebilirsiniz?

League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nı nasıl izleyebilirsiniz?

2020 dünya şampiyonası

League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası bir hafta içerisinde başlıyor! Peki bu şampiyonayı nasıl izleyebileceğinizi biliyor musunuz?

Bu sene korona virüs salgınından dolayı neredeyse tüm global etkinlikler iptal edildi ya da ertelendi. League of Legends arenası için de bu durum MSI da geçerli oldu. Farklı bölgelerin şampiyonlarını henüz izleme fırsatı bulamadık. Bu sebepten 2020 Dünya Şampiyonası şimdiye kadarkilerden farklı bir önem taşıyor. Bu da kesinlikle rekabete yansıyacaktır.

Her sene olduğu gibi Dünya Şampiyonası bu sene de etkinlikler ve ödülleriyle geliyor. Diğer tüm etkinliklerde olduğu gibi turnuva zamanında görevler ile sembol toplayabileceksiniz. Ayrıca etkinlik biletini de alırsanız kazanacağınız ödüller katlanarak artacaktır!

2020 Dünya Şampiyonası 25 Eylül Cuma günü Ön Eleme grubu maçları ile başlıyor. Ön Eleme aşaması hangi takımların Ana Gruplar‘a çıkacağını belirleyecek. Grupların birinci takımları direkt üst tura çıkacak, üçüncü ve dördüncü olan takımlar aralarında beş maçın en iyi formatında mücadele edecek. Bu mücadelenin kazananı diğer grubu ikinci bitiren takımla karşılaşacak. Bu mücadelelerin iki kazananı da Ana Gruplar’a yükselecek.

Ana Gruplar ile birlikte turnuvanın işleyişi şu şekilde olacak:

  • Ana Gruplar: 3-11 Ekim
  • Çeyrek Finaller: 15-18 Ekim
  • Yarı Finaller: 24-25 Ekim
  • Büyük Final: 31 Ekim

League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nı nasıl izleyebilirim?

2020 Dünya Şampiyonası gruplarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. Etkinlik boyunca tüm mücadeleleri de LoL Esports üzerinden izleyebilirsiniz!

Yeni VALORANT silah kaplama serisi “Lightning” sızdırıldı!

Elinden kalem düşmeyen...

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor