Connect with us

Espor

2021 LPL yaz mevsimi programı açıklandı, LPL 7 haziranda geri dönüyor!

2021 LPL yaz mevsimi 7 haziranda IG vs Suning maçı ile başlayacak.

2021 LPL

2021 LPL Summer Split’in programı, bugün erken saatlerde Weibo’da Riot Games China tarafından duyuruldu ve 7 Haziran’da başlayacağı duyuruldu.

Önceden olduğu gibi  program haftanın her günü günde iki League of Legends serisi oynanacak şekilde ayarlanmış durumda. 9 hafta boyunca, 8 Ağustos’a kadar, 17 LPL takımı mücadele edecek.

Spring Split’ten farklı olarak, Split’in ortasında bir ara olmayacak, bu da tüm takımların her hafta heyecanın arttığı sıkı bir programa sahip olacağı anlamına geliyor.

RNG, 2021 Sezon Ortası Daveti’ni kazandığından, Çin 2021 Dünya Şampiyonası’nda fazladan bir yer kazandı, yani bir sonraki Dünya Şampiyonasına dört LPL takımı katılacak. Yaz mevsimi unvanı dışında, bu değerli noktada tüm LPL ekipleri için nihai hedef olacak.

RNG, hem Spring Split’te hem de uluslararası sahnede bölgesel ve uluslararası unvanları alarak hakimiyet kurarken, en iyi takımların her biri LPL Spring Split’te birinciliği kapmak için bir şansları varmış gibi görünüyordu.

Her iki sezonölüm arasındaki mola sırasında birkaç kadro değişikliğinden sonra, takımlar 2021 sezonunun ikinci yarısı için ellerinden geleni yapacaklar.

İlk hafta boyunca, özellikle 12 Haziran Cumartesi günü olmak üzere, birkaç güçlü takım arasındaki sayısız eşleşmeyi takip etmek ilginç olacak.

Seriler Twitch , YouTube Gaming ve Huya’da İngilizce olarak yayınlanacak .

Phoenix Force, Free Fire World Series 2021 Singapur’u kazandı

wtcN Twitch’te izleyici rekoru tazeledi

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor