Connect with us

Espor

2022 PMPL CIS ve PMCO CIS ligleri iptal edildi!

PUBG Mobile Espor arenasında da iptal rüzgarları esiyor!

2022 PMPL CIS ve PMCO CIS ligleri iptal edildi!

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin etkileri elektronik spor dünyasında görülmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta Riot Games’in profesyonel League of Legends ligi LCL 2022 Bahar Mevsimi ve yerel VALORANT ligi VRL 2022 CIS: Milestone’u iptal etmesinin ardından bir iptal de PUBG Mobile espor arenasından geldi.

PUBG Mobile Espor Türkiye’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre güncel global durumlardan dolayı, 2022 PMPL CIS ve PMCO Avrupa’nın alt ligi olan PMCO CIS kayıtları iptal edildi.

Boş kalan slotlar PMPL Turkey ve PMPL Western Europe bölgelerine dağıtılacak

CIS(Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgesindeki takımların katılacağı bu iki etkinliğin iptal edilmesi ile birlikte boşta kalacak olan PMPL European Championship takım slotları ise PMPL Turkey ve PMPL Western Europe bölgelerine dağıtılacak.

PUBG Mobile Espor Ekibi imzalı açıklamada bu kararı alınma süreci hakkında ise “Bu karar; siz izleyicilerimize hem prodüksiyon anlamında hem de rekabetin yüksek kalitede sunulabilmesi için maalesef alınması gereken çok zor bir karardı. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” ifadesi kullanıldı.

2022 PMPL CIS ve PMCO CIS liglerinin iptal edilmesi hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer yüzbinlerce okuyucu ile paylaşmayı unutmayın.


İlginizi Çekebilir:

PUBG Mobile 4. yıl dönümü özel yayıncı ödülleri seçimleri başlıyor!

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor