Connect with us

Espor

2023 LCS sezonu ne zaman başlıyor?

LCS önümüzdeki sezon çok patlayıcı olacak.

LCS

Yakın tarihin en yoğun sezon dışı sezonlarından birinin ardından  League of Legends  aksiyonu, dünyanın dört bir yanındaki yerel liglerin 2023 sezonlarını başlatmasıyla Ocak ayında geri geliyor. Başlıca bölgeler arasında olan, Kuzey Amerika’nın LCS’si, Ocak ayının sonuna doğru güncellenmiş bir oyun programıyla birlikte en son başlayan lig olacak.

Önceki yıllara benzer şekilde, LCS sezonunda ilkbahar ve yaz olmak üzere iki ayrı sezon yer alacak ve bunları MSI ayıracak. İki sezon sona erdiğinde, ligde en iyi performans gösteren takımlar, League of Legends Dünya Şampiyonası’nda Kuzey Amerika’yı temsil edecek .

2023 LCS başlangıç ​​tarihi hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

2023 LCS İlkbahar Dönemi başlangıç ​​tarihi

Önümüzdeki sezon LCS, profesyonel League of Legends liginin başlangıç ​​etkinliği olan Lock-in turnuvasına artık ev sahipliği yapmayacak . Genellikle LEC ile bağlantılı olarak Ocak ayı ortasında başlayan küçük bir yarışmaydı ve takımlar sahnede biraz deneyim kazanır ve yeni takım arkadaşları veya meta hakkında bir fikir edinirlerdi. Normal sezonlara kıyasla daha küçük bir ödül havuzu vardı ve Ocak ayının sonuna doğru, Bahar Dönemi’nin başlamasından birkaç gün önce sona ererdi.

Lock-in turnuvası artık mevcut olmasa da Riot Games, Sezon Başlangıcı adlı, yaklaşık aynı zamanlarda başlayacak yeni bir uluslararası etkinlik başlatacak . Dokuz farklı bölgede 2023 sezonunu önizleyen iki günlük bir yayın etkinliği olacak.

Lig, 2023 sezonuna 26 Ocak’ta Spring Split ile başlayacak ve 17 Mart’a kadar devam edecek. Kısa bir süre sonra, ilk altı takım 23 Mart’ta başlayacak bahar elemelerinde yarışacak ve finaller 8 Nisan’da yapılacak.

LCS Spring Split, 26 Ocak’ta 100 Thieves ve Cloud9 arasındaki sezonun açılış maçıyla başlayacak.


Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi başlangıç tarihi açıklandı

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor