Connect with us

PUBG

2023 PUBG Espor yol haritası karşınızda!

2023 yılında PUBG Espor turnuvaları olarak bizi neler bekliyor?

2023 PUBG Espor

Yeni yılın gelmesine çok az bir süre kalmışken büyük espor turnuva organizatörleri yol haritalarını paylaşmaya başladı, 2023 PUBG Espor yol haritası da bugün paylaşıldı. İşte 2023 yılında bizi bekleyen PUBG Espor organizasyonlarının tamamı!

2023 PUBG Espor yol haritası

PUBG Global Serisi (PUBG Global Series)

Pandemi nedeniyle birkaç yıldır askıya alınan PUBG Esports’un küresel rekabeti PUBG Global Series’in geri döndüğü kesinleşti. Çevrimiçi PUBG Kıta Serisinin iyi gitmesine rağmen, izleyicilerden küresel çevrimdışı yarışmaların olmamasıyla ilgili çok sayıda geri bildirim alınmış. Bu yüzden 2023’ten itibaren PGS, en iyi bölgesel takımların küresel düzeyde rekabet etmesi için yeni bir çevrimdışı turnuva formatında olacak.

PUBG Küresel Şampiyonası 2023 (PUBG Global Şampiyonası 2023)

Her zaman olduğu gibi, PUBG Global Championship yılın en prestijli etkinliği olacak. Yalnızca yıl boyunca PGS’de ve bölgesel serilerde üstün performans gösteren en iyi takımlara PGC’de rekabet etme şansı verilecek.

PUBG Uluslar Kupası (PUBG Nations Cup)

Geçen Haziran, uzun zamandır beklenen PUBG Nations Cup, üç yıllık uzun bir aradan sonra geri dönmüştü. PUBG Nations Cup, izleyicilerin favori konumunda bulunan bir etkinlik ve 2023’te tekrar geri döneceği kesinleşti!

2023 PUBG Espor yol haritası karşınızda!

Twitch Rivals PUBG EMEA Kapışması başlıyor!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


PUBG