Connect with us

PUBG

Karşınızda yepyeni PUBG Crazy Night savaş bileti!

Yepyeni PUBG Crazy Night savaş bileti oyuna eklendi!

PUBG Crazy Night

Karşınızda yeni 13.2 güncelleme notları ile gelen PUBG Crazy Night savaş bileti ve ödülleri!

Bu güncellemede Survivor Pass sisteminde daha fazla değişiklik yaparak hizmet süresini önceden altı haftayken şimdi sekiz haftaya çıkarılmış.

  • Hizmet Süresi Değişiklikleri
    • Pass hizmeti süresi sekiz haftaya çıkarıldı.
      • Uzatılmış süreye uyum sağlayacak şekilde XP dengelendi.
      • Uzatılmış süreye uyum sağlayacak şekilde yapılandırma ve kullanıcı arayüzü değişiklikleri uygulandı.
  • Yeni Pass Ödülleri
    • Kaçak Mal Kuponu
    • İsimlik
    • Sprey
  • Silah ve Seviye Paketi (3.270 G-Coin)
    • Survivor Pass: Crazy Night, SKS, 30 Seviye
  • Silah Paketi (990 G-Coin)
    • Survivor Pass: Crazy Night, SKS

Pass Programı

  • PDT: 7 Eylül, 19:00 – 2 Kasım, 19:00
  • CEST: 8 Eylül, 04:00 – 3 Kasım, 03:00
  • KST: 8 Eylül, 11:00 – 3 Kasım, 11:00

Ödülleri almak için ek bir süre olmadığından, Survivor Pass: CRAZY NIGHT sona ermeden önce tüm ödülleri aldığınızdan emin olun.


PUBG 13.2 güncelleme notları ile yeni silah P90 oyuna eklendi!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


PUBG