Connect with us

PUBG

PUBG’nin yeni 50 oyunculu savaş modu küçük takımları Miramar içinde buluşturuyor!

Miramar 50 kişilik bir cehenneme dönüyor!

PUBG savaş modu geri dönüyor! 5 kişilik 10 takım, Miramar içinde savaşacak. Daha önce olduğu gibi her ölümden sonra uçakta tekrar doğacak ve 200 puana ilk ulaşan takım maçı kazanacak.

Etkinlik Takvimi

BAŞLANGIÇ: 3 Mayıs,19:00 PST (Pasifik Zaman Dilimi) / 4 Mayıs, 4:00 CEST (Orta Avrupa Yaz Saati) / Mayıs 4, 11:00 KST (Kore Standart Saati)

BİTİŞ: 6 Mayıs 19:00 PST (Pasifik Zaman Dilimi) / 7 Mayıs, 4:00 CEST (Orta Avrupa Yaz Saati) / Mayıs 7, 11:00 KST (Kore Standart Saati)

Mevcut maç türleri

5 Kişilik Takımlar – Miramar (Tüm Bölgelerde)

NA/EU/AS/SEA/OC/SA: TPP & FPP
KR/JP: TPP

Savaş Modu kuralları

Tüm oyuncular 5 kişilik takımlara ayrılacak. Her oyun en fazla 50 oyuncu ile oynanacak. (10 tam takıma kadar)

Uçak havalanır havalanmaz, güvenli bölge haritada görünecek.

Güvenli bölge küçük ama bir önceki Savaş Modu etkinliğine göre biraz daha büyük olacak.

Birisini öldürmek veya yere düşürmek takımınıza puan kazandıracak. İlk 200 puana ulaşan takım, maçı kazanacak.

  • Öldürmeler: +3 Puan
  • Yere Düşürmeler: +1 Puan
  • Takım arkadaşını öldürmek veya yere düşürmek: -5 Puan

Eğer 15 dakika içinde takımlardan birisi 200 puana ulaşamazsa, puanı yüksek olan takım maçı kazanacak.

Her ölümünüzde 40 saniyede bir alanın üstünden geçen uçağın içinde doğacaksınız.

Silahlar ve diğer erzaklar

Bu sefer, oyuncular en üst seviye ekipman ile doğacaklar. Ekipmanlar;

  • AWM, M24, Mk14, M249, Groza veya AUG
  • Seviye 3 Çelik Yelek
  • Seviye 3 Kask
  • İki el bombası

Etkinliğin diğer kuralları

  • Hava her zaman gün batımına ayarlı olacak.
  • Kanama hasarı yere düşen oyuncularda daha fazla olacak.
  • Yere düşen takım arkadaşınızı kaldırmanız sadece 2 saniye sürecek
  • Oyuna katılmadan önce arkadaş listesinden 4 kişi daha davet edebileceksiniz. Boşta kalan alanlar otomatik eşleştirme sistemi sayesinde doldurulacak.
  • Öldüren kişiyi izleme devre-dışı olacak ve sizi öldüreni izleyemeyeceksiniz.
  • Kırmızı alan devre-dışı olacak.

Umarım bol bol eğlenir ve savaşın tadını çıkarırsınız.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

PUBG