Connect with us

Espor

Yaz mevsimi: Çeyrek final soru & cevaplar

İşte yaz mevsimi çeyrek finali ilk haftasının enleri:

Yaz mevsimi çeyrek finalleri başladı ve ilk haftanın enleri şimdiden Riot Games tarafından lolespor sitesinde paylaşıma sunuldu. İşte karşınızda yaz mevsimi çeyrek finallerinin enleri:

Yaz mevsimi soru & cevaplar

  1. En erken İlk Kan hangi oyuncu tarafından alınmıştır? Cevap: NARU
  2. WaenA, Sihirdar Vadisi’ne indiği tek karşılaşmada hangi şampiyonu oynadı? Cevap: ZOE
  3. Son TBF şampiyonu FB’nin tüm sezon en az ölen oyuncusu kimdir? Cevap: THALDRİN
  4. 1v1’de en fazla skor alan oyuncu kimdir? Cevap: GBM
  5. Bu mevsim şampiyon çeşitliliğinin en fazla olduğu rol hangisidir? Cevap: ORTA KORİDOR
  6. Mevsim boyunca kaç Kadim Ejderha katledildi? Cevap: 22
  7. Mevsimin en erken ejderi kaçıncı dakikada alınmıştır? Cevap: 05:05
  8. TelracS’ın en çok tercih ettiği şampiyon hangisidir? Cevap: VEL’KOZ
  9. Hades bu mevsim Vadi’de kaç farklı şampiyon tercih etti? Cevap: 13
  10. Zergsting bu mevsim kaç farklı destek şampiyonu tercih etti? Cevap: 12
  11. En fazla İlk Kan’ı hangi takım verdi? Cevap: FB
  12. Mevsim boyunca en yüksek hasar katkısı sağlayan orta koridor oyuncusu hangisidir? Cevap: XİCO
  13. Dark Passage bu mevsim kaç farklı oyuncu ile Vadi’ye inmiştir? Cevap: 10
  14. Mevsim boyunca en fazla skor alan oyuncu kimdir? Cevap: GBM
  15. Yaz mevsimi boyunca oyunları en uzun süren takım hangisidir? Cevap: HWA
  16. En fazla Vadi’nin Alameti alan takım hangisidir? Cevap: FB
  17. Yaz Mevsimi’nde en çok seçilen şampiyon hangisidir? Cevap: Lucian
  18. Bu mevsim en yüksek yasaklama oranına sahip şampiyon hangisidir? Cevap: Aatrox
  19. Maçların anatımında kaç farklı ekran yüzü bizlerle birlikte oldu? Cevap: 11
  20. Bu mevsim en fazla seçilen nişancı hangisidir? Cevap: Lucian
  21. Noeldayı kaç yıldır uzattığı saçlarını kestirdi? Cevap: 6
  22. En fazla İlk Kan alan takım hangisidir? Cevap: YC
  23. En geç İlk Kan kaçıncı dakikada dökülmüştür? Cevap: 24:39
  24. Doğuş Üniversitesi Aurora mevsim boyunca kaç Baron güçlendirmesi aldı? Cevap: 19
  25. Yaz Mevsimi boyunca en fazla skor alınan oyunda toplam kaç skor çıkmıştır? Cevap: 94
  26. Hangi oyuncu, izleyici oylarıyla en fazla maçın en değerli oyuncusu seçilmiştir? Cevap: ARMUT
  27. Mevsimin en uzun eşleşmesi hangi takımlar arasında oynanmıştır? Cevap: AUR – HWA
  28. Lig aşaması boyunca ortalama görüş skoru en yüksek oyuncu kimdir? Cevap: ZERGSTİNG
  29. En fazla yasaklama alan orman şampiyonu hangisidir? Cevap: NOCTURNE
  30. Takım kaynaklarından en fazla yararlanan nişancı hangisidir? Cevap: ZEİTNOT
  31. Mevsim boyunca Vadi’de kaç farklı şampiyon izledik? Cevap: 100
  32. 20 Dakika 54 saniyeyle mevsimin en hızlı zaferi hangi takım tarafından alınmıştır? Cevap: BAHÇEŞEHİR SUPERMASSİVE
  33. En popüler orta koridor şampiyonu olan Zoe kaç karşılaşmada yasaklandı? Cevap: 55
  34. Milica hangi şampiyonla oynadığı bütün maçları kazanmıştır? Cevap: CASSİOPEİA

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAÇIRMAYIN

Espor