Connect with us

LoL

Only35 artık 1907 Fenerbahçe’nin oyuncusu değil

Genç destek oyuncusu Only35, 1907 Fenerbahçe’den ayrıldı. #VFŞL

Riot Games Kontrat Veritabanına göre, destek oyuncusu Emin “Only35” Aydın, 1907 Fenerbahçe’den ayrıldı. Genç oyuncu 2018 Yaz Mevsiminde 1907 Fenerbahçe kadrosuna dahil olmuştu.

Kariyeri

Daha önce Team Turquality, Oyun Hizmetleri ve Macro Maniacs forması giyen genç oyuncu büyük umutlar ile Fenerbahçe’ye transfer oldu. Kariyerine Team Turquality takımında başlayan genç oyuncu takım içi partneri olan Luger ile iyi bir performans sergileyerek kendisinden birçok kez söz ettirmişti. Ardından 2017 Yaz Mevsiminde Oyun Hizmetleri ile Şampiyonluk Ligi’ne yükselen Only35, ardından Macro Maniacs takımı ile anlaştı. Macro Maniacs takımı ile birlikte Yükselme Liginde mücadele eden oyuncu ligde harikalar yaratarak artık kendisinin de bir Şampiyonluk Ligi oyuncusu olabileceğini kanıtlamıştı. 1907 Fenerbahçe’de o dönem yer alan destek oyuncusu Zergsting’in yedeği olarak alınan Only35, Yaz Mevsiminde Fenerbahçe formasıyla sadece 4 maça çıkıp, 2 galibiyet 2 mağlubiyet almıştı. Ardından 2019 Kış Mevsiminde Akademi Liginin kurulmasıyla birlikte 1907 Fenerbahçe’nin Akademi Takımında sürekli forma bulan genç oyuncu 27 maçta forma giyme şansı bularak takımının şampiyon olmasında büyük bir rol oynadı.

1907 Fenerbahçe Menajeri Emre Aksoy ve Only35 FB TV’ye konuk oldu

1907 Fenerbahçe hem Akademi Ligi hem de Şampiyonluk Ligi şampiyonluğundan dolayı MSI Play In aşamasında yer alma şansı bulmuştu. Takımın grup aşamasında rakibiyle eşit puanı paylaşmasından dolayı eşitlik bozma karşılaşmasının son 2 maçında forma şansı bulan Only35 ilk defa uluslararası bir turnuvada yer aldı. İlk maçta Braum oynayan genç yetenek 2/1/18 KDA ile takımının galibiyet almasında büyük rol oynarken, ikinci maçta pek fazla etkisini gösteremeyerek maçı kaybetmişlerdi.

Yaz Mevsiminde oynanan 10 maçın sadece 3 maçında sahnede yer alan Only35, maçlardaki performansından dolayı yedeğe çekilmişti. Genç oyuncunun ligde uzun süre yer alamamasından dolayı takımından ayrılmaya karar verdiği düşünülüyor.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL