Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

FPL’e bir Türk oyuncu daha!

FPL’e yükselen üçüncü Türk!

FACEIT’in bireysel oyuncu liglerinin zirvesi olan FACEIT Pro League‘e bir Türk oyuncu daha dahil oldu!

Daha önce Valstars kadrosunda da bulunan isimlerden Ali Osman “AslanMashadW” Balta, FACEIT Pro League (FPL)’in bir alt ligi olan FPL Challenger‘da Ekim ayını birinci sırada tamamladı ve FPL‘e yükselmeye hak kazandı.

Yetenekli oyuncu, FPL biletinin yanı sıra $1250 değerindeki para ödülünün de sahibi oldu. Bu başarı ile birlikte AslanMashadW, FPL’e davet almadan yükselen üçüncü Türk oyuncu olarak kayıtlara geçti.

Daha önce 2018’in Ağustos ayında bu başarıyı elde eden ve FPL Challenger’ı yine birinci sırada tamamlayarak FPL’e yükselen ilk oyuncu olan isim, şu günlerde Demise forması giyen Ömer “imoRR” Karataş olmuştu. Ardından ise 2019’un Temmuz ayında yalnızca iki gün süren FPL Qualifier’da oynadığı 10 karşılaşmada 10 galibiyet alan eski Royal Bandits oyuncularından İbrahim “lurzy0y0” Sandıkçı, FPL’e davet almadan yükselen ikinci oyuncu olmuştu.

Yetenekli oyuncuya ve diğer tüm temsilcilerimize başarılar diliyor, oyuncuların yeteneklerini sergileyip dünyaca ünlü takımlardan teklif aldığı ve kariyer basamaklarını bir bir tırmandığı bu ligde daha nice Türk oyuncular görmeyi umuyoruz.

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive