Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

woxic Moskova’da ilk maçına çıkıyor!

EPICENTER 2019’da günün programı!

mousesports‘un yıldız AWP oyuncusu, milli gururumuz Özgür “woxic” Eker, bugün EPICENTER 2019 ile birlikte geri dönüyor. Vize sorunları nedeniyle Los Angeles’ta takımını yalnız bırakan oyuncu, Moskova‘daki turnuva ile birlikte bugün yeniden formayı giyecek.



$500.000 ödül havuzu bulunan turnuvada ilk günün karşılaşmalarının ardından yarı final biletini kapan ilk takım Vitality olmuştu. Bugün ise B grubu karşılaşmaları oynanacak ve günü iki galibiyet ile kapatan taraf, yarı finale yükselmeye hak kazanacak.

Günün ilk karşılaşmasında CIS ekiplerinden forZe, Kuzey Amerika devi Evil Geniuses‘in rakibi olacak. Türk asıllı Amerikalı oyuncu Tarik “tarik” Celik ve ekibi Evil Geniuses, saat 13:00‘te forZe ile karşılaşacak. woxic‘in maçı ise saat 16:00‘da izleyenler ile buluşacak. Virtus.pro’nun rakibi olacak olan woxic’li mousesports, Moskova’da CIS ekibi ile galibiyet için çarpışacak. Bu iki karşılaşmanın ardından kazanan taraflar ise saat 19:00‘da kazananlar maçında karşı karşıya gelecek. Maçın galibi ise, EPICENTER 2019‘da yarı final biletini kapacak.

İşte günün programı:

  • Evil Geniuses – forZe (Saat 13:00)
  • mousesports – Virtus.pro (Saat 16:00)
  • Grubun kazananlar maçı (Saat 19:00)

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive