Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

ESL One Cologne 2020’de son durum! XANTARES ve woxic ne yaptı?

ESL One Cologne 2020’de @XANTAREScsgo ve @w0xic neler yaptı? Gelin birlikte göz atalım!

woxic'in maçı var! mousesports'un Road to Rio macerası sürüyor!

Dünya CS:GO sahnesinde bayrağımızı dalgalandıran Özgür “woxic” Eker ve Can “XANTARES” Dörtkardeş, ESL One Cologne 2020 Europe’ta takımları ile mücadelesini sürdürüyorlar. Üçüncü günü devam eden ESL One Cologne’de neler olduğuna ve temsilcilerimizi neler yaptığına gelin birlikte göz atalım.

Turnuvanın ilk gününde açılış karşılaşmalarından biri, XANTARES’li BIG ile Sprout arasındaydı. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen ve HLTV.org dünya sıralamasında zirvede bulunan BIG, Alman derbisinde zayıf olarak görünen rakibi Sprout’a şok bir şekilde 2-0 mağlup oldu.

ESL One Cologne 2020’de ilk günün sonuçları!

İkinci gün karşılaşmalarında ise woxic’li mousesports, 2020 yılındaki büyüyü kırmak için CIS devi NAVI karşısına çıktı. Aleksandr “s1mple” Kostyliev’li NAVI karşısında ilk harita Nuke’te 16-10 ile kazanan mouz, Train ve Dust2 haritalarında ise CIS ekibinin geri dönüşünü durduramadı ve seride 2-1 ile mağlup olarak ESL One Cologne 2020 Europe’a mağlubiyet ile başlamış oldu.

İkinci günün diğer karşılaşmalarında ise sonuçlar şu şekilde:

  • Complexity 2-0 MAD Lions
  • MIBR 0-2 G2
  • Heroic 2-0 FaZe

XANTARES’li BIG ile Ninjas in Pyjamas arasındaki karşılaşmanın ise devam ettiğini hatırlatmakta fayda var. BO3 formatındaki karşılaşmanın ilk haritası 16-5 ile BIG lehine giderken ikinci harita Nuke’te ise 15-15 biten karşılaşmada eşitlik, üç uzatma bölümü süresince bozulmadı. Müthiş karşılaşmanın galibi ise NiP oldu.

Üçüncü haritayı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Twistzz: “Başarı bulamayan birçok FPS oyuncusu, büyük olasılıkla VALORANT’a geçecek.“

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive