Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

FLASHPOINT’te ilk finalist belli oldu!

Brezilya devi MIBR, bu kez şeytanın bacağını kırdı!

FLASHPOINT'te ilk finalist belli oldu!

1 Milyon Dolar ödüllü dev  turnuva FLASHPOINT, Korona virüsü salgını nedeniyle online aşamada devam ediyordu. Dev turnuvada finale kalan ilk ekip ise dün gece belli oldu.

Turnuvada son 4’e kalan ekipler MIBR, MAD Lions, Cloud9 ve HAVU olmuştu. Üst turda mücadele edecek olan ekipler ise MIBR ve MAD Lions’tu, karşılaşmanın galibi doğrudan finale yükselecekti.

İlk finalist MIBR oldu!

Brezilya devi MIBR ve Danimarka temsilcisi MAD Lions arasındaki karşılaşmada, ilk harita Train oldu. Train haritasını 16-13 ile kazanan Brezilyalılar seride 1-0 öne geçti. İkinci harita Mirage’de ise MAD Lions’un cevabı gecikmedi. Kendi seçtiği haritayı 16-11 ile kazanan ekip seride durumu eşitlemeyi bildi.

Kazanan ekibin final bileti kapacağı harita ise Dust2 oldu. Dust2’de ise Brezilyalıların efsane ismi kaptan Gabriel “FalleN” Toledo, adeta takımını sırtladı. 23-9’luk istatistiği ve 1.82‘lik ratingi ile dikkat çeken FalleN, takımının 16-5 ile son haritayı kazanmasında büyük rol oynadı. 2-1 ile seride galip gelen MIBR, FLASHPOINT’in ilk finalisti oldu.

İkinci finalist 18 Nisan’da belli oluyor!

Kaybeden MAD Lions ise final için son şansını bugün karar maçında kovalayacak. Alt turdaki Cloud9-HAVU karşılaşmasının Finlandiyalı ekip HAVU’nun galibiyeti ile sonlanması sonucu MAD Lions, karar maçında HAVU ile eşleşmiş oldu.

HAVU-MAD Lions arasındaki karar maçı, 18 Nisan tarihinde ekranlara gelecek. Karşılaşmanın galibi, FLASPOINT’in birinci sezonunun finalinde MIBR‘in rakibi olacak.

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive