Connect with us

Espor

ESL Pro League: EnVyUs’u da mağlup ettik

Temsilcimiz Space Soldiers, EnVyUs karşısında oynadığı maçlardan galibiyetle ayrıldı.

Dünyanın en büyük CS: GO ligi organizasyonlarından ESL Pro League‘e katılan ilk ve tek Türk takımı olan Space Soldiers, turnuvada fırtına gibi esmeye devam ediyor. EnVyUs da ekibimize karşı koyamadı!

Turnuvada şimdiye kadar oynadığı 12 maçta 8 galibiyet 4 beraberlikle 5. sırada bulunan ekibimiz, son olarak Polonya temsilcisi AGO‘yu rakibin teknik problemleri ve saat uyuşmazlığı dolayısıyla zorlanmadan geçmeyi bilmişti. Bugün ise rakibimiz Fransız temsilcisi EnVyUs idi. Rakibimiz şimdiye kadar oynadığı 6 maçta 1 galibiyet 5 mağlubiyetle ligin son sırasına demir atmıştı. Bugün de değişen bir şey olmadı. Temsilcimiz ilk harita olan Train’de ilk yarıyı 8-7 geride kapatmasına rağmen maçı 16-12 kazandı ve ikinci maça daha moralli bir şekilde başladı. Galibiyetin vermiş olduğu bu moralle ikinci harita olan Cache’de de ilk yarıyı 11-4 önde kapattık. İkinci yarıda da herhangi bir geri dönüşe müsaade etmeyerek maçı 16-5 galip tamamladık ve günü 2 galibiyetle namağlup olarak tamamladık.

EnVyUs karşısında alınan galibiyetler sonrası puan durumu nasıl şekillendi?

Temsilcimiz turnuva boyunca çıktığı 14 maçta 10 galibiyet ve sadece 4 mağlubiyet aldı. Bu sonuçla temsilcimiz gün sonunda puan durumunun ikinci basamağına oturmuş oldu. Birinci sırada ise 14 maçta aldığı 11 galibiyetle Ukrayna temsilcisi Natus Vincere bulunuyor.

UNC Greensboro'da Bilgisayar Bilimleri öğrencisi. Ortaokuldan itibaren espora merak salmış bir Adanalı.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor