Connect with us

Espor

1907 Fenerbahçe Espor, orman oyuncusu Rames’i transfer etti!

.@FBespor orman oyuncusu Rames’i transfer etti!

1907 Fenerbahçe Espor, orman oyuncusu Rames'i transfer etti!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyorken birçok takım kadrolarını güçlendirmek adına transfer çalışması içerisinde. Dün, 1907 Fenerbahçe Espor tarafından yapılan paylaşımla “Elramir” ile yolların ayrıldığı duyurulmuştu.

Elramir ile yolların ayrılmasından sonra yeni orman oyuncusunun kim olacağı hem 1907 Fenerbahçe Espor taraftarları hem de espor takipçileri tarafından merakla beklenmekteydi. Beklenilen transfer duyurusu nihayet paylaşıldı.

Geçtiğimiz mevsim Galatasaray Espor Akademi takımının orman oyuncusu olan Rames‘i, 1907 Fenerbahçe Espor bonservis bedelini ödeyerek resmen kadrosuna kattığını duyurdu!

Bonservis bedeli ödenerek yapılan transfer haberini ilk paylaşan takım Galatasaray Espor oldu. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

League of Legends Akademi takımı oyuncumuz Mustafa “Rames” Korkmaz’ın 1907 Fenerbahçe Espor takımına bonservis bedeli karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuz Rames’e verdiği katkı için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.

Galatasaray Espor’un paylaşımının hemen ardından 1907 Fenerbahçe de yeni orman oyuncusunu duyuran bir paylaşım yaptı.

#NextGEN başlığı altında yapılan paylaşımda şu sözlere yer verildi;

Mustafa “Rames” Korkmaz bonservis bedeli karşılığında takımımıza transfer olmuştur. Rames 2022 sonuna kadar takımımızın Ormancı pozisyonunda mücadele edecek. Aileye hoş geldin

1907 Fenerbahçe Espor takımının yeni transferi MustafaRamesKorkmaz’da kendi Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Yaptığı paylaşımda: “Fenerbahçe forması giyeceğim için son derece mutlu ve heyecanlıyım. Birlikte nice başarılara!” sözlerine yer verdi.

Playerbros ekibi olarak iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.


İlginizi Çekebilir:

Zula Rekabet Turnuvası Sezon 7 karşılaşmaları başlıyor!

Her oyun tarzına ilgisi olan, manga ve anime tutkunu. İletişim: uraheramo@outlook.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor