Connect with us

LoL

1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor ligde neler yaptı?

Kış Mevsimi yarı finalinde dev derbi!

1907 fenerbahçe, galatasaray espor, derbi, kmf, kış mevsimi finali, vf şampiyonluk ligi, vfşl

Kış Mevsimi’nde yarı finaş heyecanı başlıyor. Peki yarı finalin 2. maçının ekipleri 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor ligde neler yaptı?

VFŞL Kış Mevsimi’nde yarı finalistler lig boyunca neler yaptı?

Dev derbi 7 Nisan tarihinde oynanacak ve Riot Games’in Twitch kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

1907 Fenerbahçe beklenilenin çok üstünde!

Sarı-lacivertli ekip ligde performans açısında kuşkusuz sürpriz yapan ekiplerinden biri oldu. Ligi üst sıralarda bitirmesi beklenirken, onlar ligdeki tüm rakiplerine karşı üstün gelmeyi başardılar. Oyunlarıyla diğer ekiplerin de bir adım önüne çıkan 1907 Fenerbahçe, özellikle üst koridor ve ormancı uyumu ile de dikkat çekiyor. Şu an ligimizin en iyi üst koridoru olarak gösterilen Ruin, lig içerisindeki 1v1 skorları ve üstün performansıyla göz doldurmuş vaziyette.

Fenerbahçe ligi Bahçeşehir SuperMassive ile aynı puanda bitirdi ve 1. sırayı paylaştılar. Ancak lig içerisinde Sarı-lacivertlilerin rakiplerine karşı maç kazanmasından dolayı 1. sırayı 1907 Fenerbahçe aldı. Fenerbahçe ligde 16 maç kazandı ve sadece 2 maç kaybetti. Bu iki maçın birini Royal Youth’a, bir diğerini ise Doğuş Üni Aurora ekibine karşı kaybettiler.

Galatasaray Espor iyi başladı ama devamını getiremedi!

Galatasaray ligin başında çok büyük bir sürpriz yapmayı başladı. Herkesin ligi orta sıralarda bitireceğini ön gördüğü ekip, ligin başında uzun süre zirvede kaldı ve hiç maç kaybetti. Ancak daha sonra bu performans geriledi ve ekip kaybetmeye başladı. Maçları kaybetmeye başlasa da sürekli üst sıralara yakın kalan Galatasaray, play-off’lara da adını yazdırmayı başardı.

Çeyrek finalde Doğuş Üni Aurora ile eşleşen ekip 3-0 seride rakibine karşı büyük üstünlük kurdu. Maç içerisinde hatalar yapması ve erken oyunda rakiplerine oyun fırsatı vermesi nedeniyle yarı finalde rakibine oranla daha düşük şans verilen ekip, herkesi şaşırtmak için elinden geleni yapacak.

Çocuk yaşta espor haberleri yazmaya ve espor etkinlikleri yönetmeye başlamış bir espor tutkunu. Ayrıca sıkı bir Göztepe taraftarı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL