Connect with us

Espor

1907 Fenerbahçe’de kadro değişikliği!

2020 Kış Mevsimi boyunca kadro değişikliği gerçekleştiren 1907 Fenerbahçe Espor’da bir transfer daha! Takım, Akademi destek oyuncusu Sparz ile yollarını ayırarak son olarak Aurora forması giyen Algos’u kadrosuna kattı.

VFŞL’deki performansını Akademi’ye yansıtma konusunda problemler yaşayan ekibin bu probleme dair hamlesi destek oyuncusu değiştirmek oldu. Geçtiğimiz hafta ormancı rolüne Habubu’yu transfer eden takım, destek rolüne ise Algos’u getirdi. FB şu anda Akademi Ligi’nde 5 galibiyet 5 mağlubiyet ile beşinci sırada yer alıyor.

Algos’un Sparz’a göre çok daha fazla deneyimi olduğundan bahsetmek gerekiyor. Kariyerine Afterschock’ta başlayan oyuncu, daha sonra HWA ve İstanbul WildCats forması giymiş, 2020 sezonunda ise Aurora’ya transfer olmuştu.

6. Hafta’da Aurora forması giyen Algos, son olarak 1907 Fenerbahçe Espor’a karşı da forma giymiş ve yeni takımına karşı geçtiğimiz hafta mağlup olmuştu.

Algos’un Akademi takımı için transfer edildiğini tahmin etmek mümkün. 1907 Fenerbahçe Espor geçtiğimiz hafta alt koridor ikilisini değiştirmiş ve HolyPhoenix ile Farfetch’i transfer etmişti. Bu ikilinin daha önce de sinerjisinin bulunması ve yakın arkadaş olması, yeni transferin as takım ile VFŞL maçlarına çıkma ihtimalini düşürüyor. Bunun yerine Algos transferini açıklamadan hemen önce Sparz ile yollarını ayırdığını duyuran 1907 Fenerbahçe’nin oyuncuyu Akademi için transfer ettiğini söylemek mümkün.


İlginizi çekebilir:

Frozen’dan heyecanlandıran Türkiye paylaşımı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor