Connect with us

LoL

League of Legends 2020 All-Star etkinliği önümüzdeki ay başlıyor!

League of Legends 2020 All-Star etkinliği Aralık ayında başlıyor!

all-star

Riot Games, bu sene düzenleyeceği All-Star etkinliğinin tarihini duyurdu!

League of Legends 2020 All-Star etkinliği önümüzdeki ay başlıyor. Bu sene koronavirüs salgınından dolayı etkinlik diğer tüm etkinliklerde de uygulandığı üzere çevrim içi gerçekleştirilecek. 18 Aralık‘ta başlayacak olan etkinlik 2 gün sürecek ve 20 Aralık‘ta da son bulacak.

Bu sene etkinliğin çevrim içi olmasının da etkisiyle farklı bir formata gidiliyor. Geçtiğimiz senelerde her bölgeden seçilen 5 oyuncu etkinlikte yer alan farklı birçok oyun modunda yer alıyordu. Bu seneki sistem ise şöyle olacak: Küçük bölge takımları, büyük bölge takımlarını yenmeye çalışacak. Örnek olarak bizim bölgemiz ve LCL, Avrupa ligi LEC‘nin en iyileriyle yarışacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi All-Star’da yarışacak tüm oyuncuları taraftarlar oylama ile seçecekler.

Etkinlik süresince sadece küçük bölgelerin büyükleri yenmeye çalıştığına şahit olmayacağız. 19 Aralık’ta iki büyük bölge olan LCK ve LPL‘in; 20 Aralık’ta da LEC ile LCS’in mücadelesini izleyeceğiz!

Oyuncular arasındaki ping değerleri sıkıntılı olabileceğinden dolayı bu seneki etkinliğin daha çok eğlenceye odaklandığını görebiliriz. Fakat her ne kadar format değişikliğine gidilse de bu sene de birbirinden eğlenceli mücadeleler izleyeceğimizden şüphemiz yok!

Etkinliği her zaman olduğu gibi LoL Espor‘dan izleyebilirsiniz. All-Star ile ilgili diğer tüm detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz!

wtcn ve arkadaşları, Spike Nations’ta 2’de 2 yaptı! Sıradaki rakip İtalya!

yazmayı sever.

2 Yorum

2 Comments

  1. Pingback: G2 Jankos oyuna son eklenen nişancı Samira hakkındaki görüşlerini belirtti!

  2. Pingback: G2 Jankos oyuna son eklenen nişancı Samira hakkındaki görüşlerini belirtti! • inlifesports

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL