Connect with us

Espor

2020 Dünya Şampiyonası Ön Eleme aşaması 3.gün karşılaşmaları başlıyor!

2020 Dünya Şampiyonası Ön Eleme aşaması 3.gün karşılaşmaları saat 11:00’da başlıyor! Temsilcimiz @supmass bugün sahneye çıkmayacak.

2020 Dünya Şampiyonası

2020 Dünya Şampiyonası Ön Eleme aşaması 3.gün karşılaşmaları saat 11:00‘da başlıyor!

League of Legends‘ın en rekabetçi turnuvası olan Dünya Şampiyonası başlıyor! Bu turnuva geçtiğimiz senelere oranla çok daha önemli bir yere sahip. Bunun sebebi ise bu sene korona virüs salgınından dolayı yapılan ilk global turnuva olması. Bundan önceki senelerde yakın bölgeler arası yapılan Rift Rivals ve mini Dünya Şampiyonası diyebileceğimiz MSI maalesef gerçekleştirilemedi. Bu da League of Legends’ın en prestijli turnuvası olan Dünya Şampiyonasının önemini bir kat daha arttırdı.

İkinci gün karşılaşmalarında temsilcimiz Papara SuperMassive ilk defa sahneye çıktı. Kendilerinin açılış maçında INTZ‘ye karşı farklı bir kompozisyonla mücadeleyi kazanmayı başardılar. Bu mücadelenin detaylı analizi ve Armut röportajı için buraya tıklayabilirsiniz. Temsilcimizin ikinci mücadelesi ise Avrupa temsilcisi MAD Lions‘a karşıydı. Sürprizlerle bizi şaşırtmaya devam eden SUP, güçlü rakibi MAD‘i de mağlup ederek grupta ilk iki sırayı neredeyse garantiledi! MAD karşılaşmasının detaylı analizi ve Zeitnot röportajı için de buraya tıklayabilirsiniz!

İkinci gün karşılaşmalarının sonuçlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sadece B grubunun maçlarının tamamlanacağı üçüncü gün mücadeleleri şu şekilde:

2020 Dünya Şampiyonası Ön Eleme aşaması 3.gün

  • 11:00 – V3 0-1 LGD
  • 12:00 – R7 1-0 UOL
  • 13:00 – PSG 1-0 V3
  • 14:00 – UOL 1-0 LGD

2020 Dünya Şampiyonası Ön Eleme aşaması 3.gün eşitlik bozma mücadeleleri

  • 15:00 – PSG 1-0 UOL
  • 16:00 – LGD 1-0 V3

Puan durumunu ve Dünya Şampiyonası ile ilgili her detayı sitemizden takip edebilirsiniz. Karşılaşmaları ise LoL Espor üzerinden izleyebilirsiniz.

Yorumlarda kimlerin kazanacağını düşündüğünüzü bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Elinden kalem düşmeyen...

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor