Connect with us

LoL

2020 Dünya Şampiyonası şarkısı sızdırılmış olabilir!

League of Legends Çin sunucusu istemcisinde bir süredir gizemli bir şarkı çalıyor!

2020 dünya şampiyonası

2020 Dünya Şampiyonası şarkısı sızdırılmış olabilir!

League of Legends Çin sunucusu istemcisinde bir süredir çalan gizemli bir şarkı yer alıyor. Çoğu LoL severe göre bu şarkı önümüzdeki Dünya Şampiyonası etkinliğinin şarkısı olacak!

Dünya Şampiyonası denildiğinde akla gelen ilk şeylerden biri kesinlikle şarkılar. Tüm etkinliğin heyecanını katlayan bu şarkılar her sene LoL severlerin kalbini çalıyor. Rise, Phoenix ve Warriors Dünya Şampiyonası dendiğinde akla gelen şarkılar. Şu anda Çin istemcisinde çalan şarkının da sözlerinden dolayı özellikle Phoenix’e benzetildiği söyleniyor.

“Bu şarkı da ne? Yeni LoL şarkısı mı? Tüm gün boyunca istemcide otomatik olarak bu şarkı çaldı.”

LCS 2020 Yaz Mevsimi playofflarında ilk tur tamamlandı!

Bu şarkının 2020 Dünya Şampiyonası resmi şarkısı olup olmadığı henüz kesin değil. Hatta bazı oyuncular bu şarkının yeni gelecek şampiyona ait olduğunu bile düşünüyor! Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı bir yayıncı, LoL’e gelecek yeni şampiyon Seraphine‘i sızdırmıştı. Bu şampiyonun müzikal bir orta koridor büyücüsü olduğuna dair spekülasyonlar da vardı. Hatta Seraphine ile birlikte başlayacak yeni bir müzik grubu konsepti geleceği de söyleniyor.

Yeni gelecek şampiyonun şu an bir SoundCloud hesabı da bulunuyor. Çin istemcisinde çalan şarkının çok benzeri bu sayfada yer alıyor. İlgili sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz!


VALORANT 1.06 Yama Notları Yayınlandı

Elinden kalem düşmeyen...

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL