Connect with us

LoL

League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası seyirciyle oynanabilir!

2020 Dünya Şampiyonası finali seyirci karşısında oynanabilir!

league of legends 2020 dünya şampiyonası

League of Legends‘ın en prestijli turnuvası olan Dünya Şampiyonası korona virüs salgınına rağmen seyirci ile oynanabilir!

Bu sene espor sahnesi açısından geçtiğimiz senelere oranla farklı bir sene oluyor. Bu sene içerisinde yapılması planlanan tüm etkinlikler ya iptal edildi ya da çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Özellikle MSI‘ın da yapılamamış olması 2020 Dünya Şampiyonası’nın önemini bir kat daha arttırdı.

Salgından dolayı bu sene Dünya Şampiyonası, NBA‘de de uygulanan balon formatında gerçekleştirilecek. Bu formatta takımlar tek bir mekanda seyirciye kapalı bir ortamda karşılaşmalarını oynayacaklar. Bu önlem turnuvada yer alan herkesin sağlığı ve güvenliği açısından önem teşkil ediyor. Riot Games‘in bu konudaki tutumu diğer tüm şirketlere örnek niteliğinde!

Fakat bugün Riot Games espor müdürü John Needham‘ın açıklaması ile özellikle Şanghay‘da ikamet eden League of Legends takipçileri bir umut kazandı. 2020 Dünya Şampiyonası Finali’nin az da olsa bir miktar seyirci ile oynanma ihtimalinden bahseden Needham’ın açıklamalarına bakalım:

“Finale geldiğimizde ne durumda olduğumuza bakacağız. Hala sağlık ve güvenlik durumunu gözetmek için birkaç haftamız var. Benim fikrimce final karşılaşmalarına kadar iyi durumda olacağız ve finalde bir miktar seyirci ağırlayabileceğiz. Ama henüz kesin değil. Göreceğiz.”

Yakın zamanda bu durum netleşecek ve eğer gerçekleşirse biletler satışa çıkacaktır.

2020 Dünya Şampiyonası 25 Eylül‘de başlıyor. Turnuva gruplarına buraya tıklayarak ulaşabilir, tüm karşılaşmaları LoL Espor üzerinden izleyebilirsiniz!

Teamfight Tactics MUSHVENOM’un eşlik ettiği yepyeni müzik videosunu paylaştı!

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL