Connect with us

Espor

2021 Dünya Şampiyonası kostümleri hangi şampiyonlar için çıkacak?

Edward Gaming oyuncuları şampiyon seçimlerini yaptı

2021 Dünya Şampiyonası

Her yıl geleneksel olarak getirilen Dünya Şampiyonası kostümleri oyuncular tarafından büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz sene Damwon KIA, 2019’da ise FunPlus Phoenix takımının yaptığı seçimler doğrultusunda getirilen kostümler oldukça beğeni toplamış, satış rakamları ile de bunu kanıtlamıştı.

Edward Gaming kostümleri için henüz net bir tarih verilmedi

2021 Dünya Şampiyonası finalinde Damwon KIA’yı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Çin temsilcisi Edward Gaming, hangi şampiyonlar için kostüm çıkarılacağına karar verdi. Takımın üst koridor oyuncusu Flandre, metada öncelik haline gelen ve turnuvada bireysel olarak da fark yarattığı Graves‘i, genç ormancı Jiejie ise henüz bu yılın başında oyuna gelen Viego‘yu seçti.

Aphelios ve Lulu için Dünya Şampiyonası kostümleri!

Edward Gaming’in belki de turnuvayı kazanmasını sağlayan, dünyanın en iyi alt koridor ikililerinden biri olarak kabul edilen Viper-Meiko, seçimlerini hem kendi liglerinde hem de Dünya Şampiyonası’nda en çok oynadığı şampiyonlardan yana kullandı. Kendisini daha çok hiper taşıyıcı şampiyonlarla tanıdığımız Viper Aphelios‘u seçerken, kariyerinin başlarından itibaren tankların yanı sıra büyücü destek şampiyonlarını da üst düzey kullanabilen Meiko, Lulu severlerin dileğini gerçekleştirdi.

Takımın veteran orta koridor oyuncusu Scout ise tercihini Zoe‘den yana kullandı. Son yıllarda yalnızca Doinb, orta koridor için büyücü sınıfı haricinde bir seçim yaptı(Malphite).

https://twitter.com/djesports_lol/status/1475203084888457231

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor