Connect with us

Espor

2021 LEC Yaz Mevsimi En Değerli Oyuncu Ödülü, Rogue takımının ormancısı Inspired’a gitti!

2021 LEC Yaz Mevsimi En Değerli Oyuncu

Bölgelerdeki mevsimlerin yavaş yavaş tamamlanması ile MVP ödülleri de dağıtılmaya başladı, 2021 LEC Yaz Mevsimi En Değerli Oyuncu Ödülü de Rogue takımının ormancısı Inspired’a gitti. 19 yaşındaki League of Legends oyuncusu bu ödülün ardından gözlerini LEC Şampiyonası’na ve Worlds’e dikti!

İstatistiksel olarak pek çok kategoride lider olmamasına rağmen, Inspired bu yaz Rogue için en önemli oyuncu oldu. Erken oyundaki baskı yeteneği, oyuncuların kendini geliştirip yükseltmesine yardımcı oldu ve bu sayede ligin en iyi takımı olarak bir kez daha playofflara katılmaya hak kazandılar. MAD Lions’a karşı oynadıkları son playoff serisinde kaybettiler ancak LEC Yaz Mevsimi Finallerine katılmaya hak kazanmak için hala bir şansları daha var.

Ancak Rogue’nun karşsında zorlu bir rakip var, tecrübeli takım ilk kez bir eleme serisinde G2 Esports‘u devirdi. Ve bir üst turdaki rakibi Fnatic oldu. Bu karşılaşma, ilk kez Avrupa kupasını kazanmaya çalışan bu genç kadro için harika bir sınav olacak gibi görünüyor. Eğer Rogue Fantic’i devirebilirse finalde rakipleri MAD Lions olacak!

Güncelleme: Rogue Fantic’i deviremedi.

LEC finalinin adı MAD Lions ve Fnatic!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor