Connect with us

Güncel

2021 Overwatch League elemelerini izleyerek görünümler ve spreyler kazanın!

İzleyiciler, 25 Eylül’deki büyük finale kadar görünümler ve spreyler kazanabilecek.

Overwatch League izleyicileri, 21 Eylül’den 25 Eylül’deki büyük finale kadar 14 maçtan herhangi birini izleyerek görünümler ve spreyler kazanabilecek.

İzleyiciler, mevcut platformlardan herhangi birinde maçları görüntülediklerinde oyunculara beş Lig Simgesi verilecek. Buna ek olarak, Overwatch Ligi play-offları sırasında dokuz saatten fazla OWL maçı ve iki saatten fazla büyük final maçı izleyenler için bazı şık ödüller de verilecek.

21-24 Eylül tarihleri ​​arasında OWL maçlarını izleyebilir ve üç OWL görünümünden oluşan bir set alabilirsiniz. Üç saatlik izlenme süresinde izleyiciler Reinhardt, Soldier: 76 ve Torbjörn görünümlerini alacak. Altı saat sonra Junkrat, Roadhog ve Sombra için ek görünümler alabilecek ve dokuz saat sonra Doomfist, Hanzo ve McCree görünümlerini kazanma fırsatı elde edebileceksiniz.

25 Eylül’deki OWL büyük finalleri için Tracer, Lucio, Genji, Zenyatta, D.Va ve Hammond’ın yer aldığı benzersiz bir büyük final spreyi izleyicileri bekliyor. Bir saatlik izleme süresinden sonra Orisa, Pharah ve Symmetra görünümlerini, iki saatlik izleme süresinden sonra Genji, Moira ve Reaper OWL görünümlerinin yanı sıra mağazada yeni bir OWL takım görünümü satın almak için yeterli olan 100 Lig Jetonu verilecek.

OWL playoffları 21-23 Eylül arası CT 18:00’de ve 24 Eylül 20:00 CT’de gerçekleşecek. Büyük finaller 25 Eylül’de 20:00 CT’de başlayacak. Maçlar OWL YouTube kanalında, OWL web sayfası ve OWL uygulaması üzerinden izlenebilecek.


İlginizi Çekebilir:

eFootball PES 2021 Mobile 450 milyon indirmeye ulaştı

Her oyun tarzına ilgisi olan, manga ve anime tutkunu. İletişim: uraheramo@outlook.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Güncel