Connect with us

Espor

2021 Türkiye Büyük Finali Heyecanı Başladı!

Galatasaray Espor (@GSEsports) ile NASR Esports’un (@NasrEsportsTR) mücadele edeceği 2021 Türkiye Büyük Finali 15:00’te başlıyor! #TBF2021

2021 VFŞL Yaz Mevsimi’nde Türkiye Büyük Finali heyecanının başlamasına saatler kaldı! 2 takım bugün final karşılaşmasında kupa için mücadele ediyor olacak. 2021 VFŞL Yaz Mevsimi’nde final maçı saat 14:00’te Galatasaray Espor ve NASR Esports mücadelesi ile başlayacak.

Galatasaray Espor’un TBF Yolculuğu

Galatasaray Espor lig aşamasını birinci sırada tamamladığı için direkt olarak yarı finallerden başlama hakkını elde eden takım oldu. Siyah-Beyazlı ekip ise, Çeyrek Final serisinde rakibi SuperMassive Blaze’e karşı oynadığı çeyrek final karşılaşmasını 3-2’lik bir skorla kazanarak adını yarı finale yazdırmıştı. İkinci yarı final serisinde son final biletini kapan takım, rakibi Beşiktaş‘ı 3-1’lik skor ile yenen Galatasaray Espor oldu.

Resim

NASR Esports’un TBF Yolculuğu

NASR Esports lig aşamasını ikinci olarak tamamladığı için direkt olarak yarı finallerden başlama hakkını elde eden bir diğer takım oldu. Galakticos ise ligi 3. sırada tamamlamış ve çeyrek finalde Dark Passage ile karşılaşmıştı. Rakibini 3-2’lik skorla geçerek yarı finalde NASR Esports’un rakibi olmayı başarmıştı. Yarı finalde rakibi Galakticos’u 3-0’lık skorla yenen NASR bugün büyük finalde yer alacak.

Resim

2021 Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali

2021 Türkiye Büyük Finali’nde Galatasaray Espor ile NASR ESPORTS 5 maçlık seride şampiyonluk ve Worlds bileti için karşılaşıyor!

Galatasaray Espor –14.00– NASR Esports

TBF’nin yayın programı ise şu şekilde oldu;

13.45 – Canlı Yayın Açılışı
14.00 – Analiz Masası
15.00 – Açılış Şovu

2021 Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Türkiye Büyük Final mücadelesi heyecanına sizde ortak olmak istiyorsanız, karşılaşmayı LOLespor Youtube ve RiotGamesTurkish Twitch kanalları üzerinden takip edebilirsiniz.

Her oyun tarzına ilgisi olan, manga ve anime tutkunu. İletişim: uraheramo@outlook.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor