Connect with us

Espor

2021 Türkiye Büyük Finali Volkswagen Arena’da oynanacak

Maç önü programı ve açılış şovuna dair detaylar daha sonra paylaşılacak. Seyircinin durumuysa hala belirsizliğini koruyor.

2021 Türkiye Büyük Finali TBF

2013 yılından bu yana ülkemizdeki en büyük espor etkinliklerinden biri olarak görülen Türkiye Büyük Finali, 4 Eylül Cumartesi günü Volkswagen Arena’da düzenlenecek. En son 2017 Kış Mevsimi Finali’ne ev sahipliği yapan Volkswagen Arena, bu sefer VFŞL 2021 Yaz Mevsimi’nin en iyi iki takımını 2021 Türkiye Büyük Finali için ağırlayacak.

2021 TBF Maç Önü Programı

2021 TBF heyecanı öğle saatlerinde maç önü programıyla başlayacak. Takımlar 15:00’da vadiye inmeden önce açılış şovu bizleri bekliyor olacak. Sürpriz konuklar, maç önü programı ve açılış şovuna dair detaylar Lolespor sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.

2021 Türkiye Büyük Finali Seyirci Durumu

Pandemi sebebiyle 1 yıldan fazla süredir seyircisiz devam eden VFŞL’de durum hala belirsizliğini koruyor. Pandeminin gidişatına göre bilet satışı seçeneği değerlendirilecek, gerekli sağlık önlemleri alınarak sınırlı sayıda izleyici alınabilecek.

2021 TBF Ganimetler

Türkiye Büyük Finali heyecanını ekran başında yaşayacak League of Legends severleri etkinlik boyunca çeşitli ödüller bekliyor olacak. 500 adet Uzay Serüveni Yasuo, 100 adet Parti Canavarı Fiddlesticks ve 1000 adet Hextech Seti, TBF ganimetleri arasında yer alıyor. Önümüzdeki günlerde 2021 Türkiye Büyük Finali’ne dair paylaşılacak detayları kaçırmamak için Lolespor adresini takip edebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir:

Supermassive Blaze Akademi Koçu Coosone yarı final karşılaşmasını değerlendirdi

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor