Connect with us

Espor

2022 Kış Mevsimi Finali Şampiyonu fastPay Wildcats oldu!

fastPay Wildcats, ülkemizi MSI 2022’de temsil etme hakkını kazandı!

2022 Kış Mevsimi Finali Şampiyonu fastPay Wildcats oldu!
Görsel: twitter.com/LoLespor

10 takımın mücadelesini izlediğimiz Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi, 9 Nisan Cumartesi günü oynanan 2022 Kış Mevsimi Finali ile birlikte sona erdi. Galatasaray Espor ile fastPay Wildcats’in mücadelesinde kazanan taraf, rakibini 3-0’lık bir skor ile mağlup eden fastPay Wildcats ekibi oldu.

Gecikmeler ve teknik hatalar nedeniyle sancılı başlayan serinin ilk karşılaşmasında ilk skoru daha ilk dakikalarda Wildcats ekibi alt koridorda aldı. Devam eden dakikalarda da aldığı skorlar ile üstünlüğü kazanan takım, yakaladığı bu avantajı diğer koridorlara yaymaya başladı. 15. dakikadan sonra ipini kopartan fastPay Wildcats karşısında Galatasaray ekibi geri dönme adımları atsa da, pek işe yaramadı. Dakika 30’da rakibinin Nexus’unu yok eden Wildcats ekibi seride durumu 1-0’a getirdi.

İkinci karşılaşmada ilk skora 10. dakikada ulaşıldı. Rekabet seviyesinin ilk maça göre daha da arttığı karşılaşmada karşılıklı skorlar alındı. Hem skor hem de altın açısından hep bir adım önde olan Wildcats, rakibinin güçlü defansına rağmen yine 30. dakika galibiyete ulaştı ve seride durum 2-0 oldu.

Serinin oynanan son karşılaşması olan üçünü maçın erken dakikaları kafa kafaya gitse de, dakika 14’ten sonra kontrolü ele alan Wildcats, kartopu etkisini yakalamaya başladı. Skor ve altın farkını giderek açan takım zaman zaman Galatasaray Espor’a toslasa da, rakibi karşısındaki oyunu ile dakika 39’da galibiyete ulaşan taraf oldu.

2022 Kış Mevsimi Finali şampiyonu Wildcats, MSI 2022 yolcusu

Beş maçlık büyük finalde rakibini 3-0’lık üstün bir skor ile mağlup etmeyi başaran fastPay Wildcats, para ödülü ve şampiyon unvanı haricinde Türkiye’yi Güney Kore’de düzenlenecek olan Mid-Season Invitational 2022 turnuvasında temsil etme hakkını kazandı.

Final serisi hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer yüzbinlerce okuyucu ile paylaşmayı unutmayın.


İlginizi Çekebilir:

Beklenen Dark Passage VALORANT takımı duyuruldu!

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor