Connect with us

Espor

2022 yılında gerçekleşecek Hearthstone turnuva programı açıklandı!

Blizzard Entertainment, 2022 yılında rekabetçi oyunu Hearthstone için yeni turnuva yapısı ortaya çıkardı!

Blizzard Entertainment, 2022 yılında rekabetçi oyunu Hearthstone için yeni turnuva yapısı ortaya çıkardı. Hearthstone espor sistemi 2022‘de iki sezon içerecek. Şubat’tan Mart’a kadar sürecek olan 1. Sezon, üç bölgeye (Amerika, Asya-Pasifik, Avrupa) ayrılacak ve Grandmaster unvanına sahip 48 oyuncu yarışacak. Kısaltılmış dört haftalık bir turnuva olacak ve her bölgenin galibi 2022 Dünya Şampiyonası’nda yer alacak.

Grandmasters: Last Call adlı 2. Sezon, 2022 Dünya Şampiyonası’nda, her bölgeden ilk dört sırada ve Masters Tour Points tarafında da ilk dört sırayı paylaşan 16 oyuncuyu içerecek.

Böylelikle 2022 Dünya Şampiyonası, 500.000 $ ödül havuzundan pay almak için mücadele eden 16 oyuncuya ev sahipliği yapacak. Yıl boyunca her biri 50.000$ ödül havuzuna sahip iki Sezonluk Şampiyonadan birine hak kazanacak toplam altı Masters Tour turnuvası olacak.

Masters Tour etkinliği başına eleme sayısı 60’a düşürülürken, daveti sayısı ise 150’ye çıkarıldı. İlk Ustalar Turu, 18-20 Şubat tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek ancak daha fazla ayrıntı henüz açıklanmadı.

Ayrıca Blizzard Entertainment, yeni Battlegrounds: Lobby Legends serisini de tanıttı . Amerika, Asya-Pasifik, Avrupa ve Çin’den en üst sıralarda yer alan oyuncular 500.000 ABD Doları ödül havuzundan pay için rekabet edecek.


İlginizi Çekebilir:

2021 yılında 8 mobil oyun, oyuncu harcamalarında 1 Milyar doları aştı!

Her oyun tarzına ilgisi olan, manga ve anime tutkunu. İletişim: uraheramo@outlook.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor