Connect with us

Espor

ex-Royal Bandits WINNERS League Season 1 son 16 turunda mücadele edecek

ex-Royal Bandits’in WINNERS League Season 1 macerası bu akşam kaldığı yerden devam ediyor.

Ülkemizi CS: GO arenalarında başarıyla temsil eden ekiplerden ex-Royal Bandits, bu akşam WINNERS League Season 1 son 16 turunda mücadele edecek.

Playoff aşamasının ilk maçı olan son 16 turunda temsilcimizin rakibi ise Belarus ekibi Nemiga olacak. bo3 formatında oynanacak olan karşılaşma TSİ 21.00’da başlayacak. Kazanan taraf turnuvada çeyrek finale yükselecek. Kaybeden taraf ise turnuvaya ve de $7.000 büyük ödül hayallerine veda edecek. Temsilcimiz ex-Royal Bandits, maçı kazandırdığı takdirde İsveç ekibi Flow‘un KlikTech ile olan karşılaşmasının galibiyle karşılaşacak. Bu karşılaşmanın tarihi ise henüz belli değil.

İki takımın son maçlarına bakacak olursak Nemiga’nın kötü bir forma sahip olduğunu görebiliriz. Son 5 maçta sadece bir galibiyeti bulunan Belarus ekibi temsilcimiz ex-Space Soldiers ile de karşılaşmış ve bu karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. ex-Royal Bandits ise Royal Bandits’ten ayrıldığından bu yana HLTV.org’da gözüken 4 karşılaşmaya çıktı. Bunlardan iki tanesini kazanan temsilcimiz, iki tanesinden de mağlubiyetle ayrıldı. Son olarak Windigo’ya 2-0 kaybeden ex-Royal Bandits, WESG 2018’e katılma şansını kaybetmişti.

İlginizi çekebilir: “ex-Royal Bandits Çin’de düzenlenecek WESG 2018’e katılma şansını kaybetti”

UNC Greensboro'da Bilgisayar Bilimleri öğrencisi. Ortaokuldan itibaren espora merak salmış bir Adanalı.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor