Connect with us

LoL

Elramir: “Türkiye’nin en iyi oyuncularıyla oynamak gerçekten büyük bir lüks.”

Bahçeşehir SuperMassive Akademi’nin ormancısı Taha “Elramir” Yurdagüven ile kısa bir röportaj yaptık. #PlayerbrosÖzel

Elramir, Bahçeşehir-SuperMassive-Akademi

Değişen lig sistemiyle birlikte büyük takımların formaları altında akademi liginde boy gösterme fırsatı bulan isimlerle konuşmaya devam ediyoruz. Bu bölümdeki konuğumuz, geçmişte profesyonel arenada bulunma fırsatını yakalamış ve şimdi Bahçeşehir SuperMassive Akademi takımında ormancı rolünde mücadele eden Taha “Elramir” Yurdagüven.

Bahçeşehir SuperMassive, Vodafone Freezone Şampiyonluk Liginin en başarılı takımlarından biri. Son olarak Worlds 2018 elemelerine katılmayı başardılar. Böylesine güçlü bir takımın akademi takımında yer almak seni heyecanlandırıyor mu?

Evet, çok heyecanlandırıyor. Türkiye’deki en iyi takımın akademisinde, Türkiye’nin en iyi oyuncularıyla oynamak gerçekten büyük bir lüks. Aslında ligden de birkaç teklif almıştım ama SuperMassive akademide oynamak daha çok ilgimi çekti. Çünkü burada çok şey öğrenebileceğimi biliyorum.

Stomaged, ligimizdeki en tecrübeli ormancılardan biri. Onunla hiç konuşma fırsatın oldu mu? Beraber çalışmalar yapacak mısınız?

Uzun bir zamandır takımın oyun evindeyim. Stomaged ile çok fazla konuşma fırsatım oldu. Gerçekten çok tecrübeli biri ve iyi bir insan. Şimdiden pek çok şey hakkında ondan bilgi aldım ve almaya devam edeceğim.

Takımdaki arkadaşlık ortamı nasıl? Beraber yaptığınız antrenmanlar nasıl geçiyor?

Takımdaki arkadaşlık ortamı gerçekten çok iyi. Luana ve Absolute ile P3P’ten bir beraberliğimiz var. Waena ile ilk defa burada birlikte oynama fırsatı buldum. O da gerçekten çok iyi biri. Practice’i pek tanımıyordum. Türkçesi biraz zayıf ve utangaç biri ama ileride bunları aşabileceğimize inanıyorum.

Sorularımızı yanıtladığın için teşekkür ederiz. Buradan Bahçeşehir SuperMassive taraftarlarına söylemek istediğin bir şey var mı?

Bizi desteklemeye devam etmelerini ve bu sezon sadece akademi ligini kazanmakla yetinmeyeceğimizi, hepimizin ligde oynayabilecek seviyeye gelmeyi hedeflediğimizi söyleyebilirim.

Okumaya ve yazmaya meraklı biri.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL