Connect with us

ZULA

Nonstop Zula Espor Merkezi açıldı

Zula’nın rekabetçi sahnesini yansıtacak olan Zula Nonstop Espor Merkezi açıldı.

Zula’nın rekabetçi sahnesini yansıtacak olan Zula Nonstop Espor Merkezi açıldı. Playerbros olarak açılıştaydık.

Türkiye esporda ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ilk ve en büyük espor zirvesinin düzenlendiği ESPORTS.con’a ve birçok ünlü isme ev sahipliği yapan Nonstop Zula Espor Merkezi kısa bir süre önce açılışını yaptı. Dünyadaki espor merkezlerinin örnek alındığı bu tam teşekküllü espor merkezinde yok yok.

Her oyuncunun kendine hitap eden bir şeyler bulabildiği Nonstop Espor Merkezinde hem gündelik oyuncuların hem de profesyonel oyuncuların isteklerinin karşılanabilmesiyle birlikte özel antrenman odaları da bulunuyor. Ayrıca bir eğitim merkezi olarak tanımlanan bu espor merkezinde, yeni jenerasyon oyuncularına oyunlara dair eğitim verilmesi de planlanıyor. Nasıl oyuncu olunur, nasıl oyun yazılır, nasıl oyun tasarlanır gibi eğitimlerin yanı sıra yetenek avcılığı için de zaman harcanacağını belirten InGame Group Ceo’su Alpay Altekin; bu espor merkezini oyun, eğlence ve eğitim merkezi olarak tanımladı.

Türk yapımı MMOFPS oyunu olan Zula için özel olarak tasarlanan bu espor merkezinde, oyuna yönelik birçok etkinlik bulunuyor. Zula etkinlikleri ve VR gibi farklı içerikler sunan Merkez, oyunda ilk olarak hayata geçecek özellikleri de deneme fırsatı sunuyor.

Zula’nın 2. Sezonda 4 milyondan fazla izleme almasının da vurgusunun yanı sıra, Türkiye’nin köklü takımlarının da katıldığı maçların Nonstop Zula Espor Merkezinde yapılacağı ve maçların buradan canlı olarak yayınlanacağı belirtildi. Oyunun hem online, hem de offline maçlarının bu merkezde gerçekleşeceği belirtilirken, bütün profesyonel ve profesyonel olmayan oyuncuların Merkez içerisindeki alanlarda keyifli bir zaman geçirebileceği vurgulanıyor.

2.500 metrekarelik bir alana kurulan Nonstop Zula Espor Merkezi, 80 adet profesyonel oyun ünitesi, sekiz adet antrenman odası, eğitim ve atölye odaları, teklonoji laboratuvarı, beş farklı noktadan kayıt, VR deneyim alanı, toplantı salonları, özel oyun bölümleri, kafe, mağaza ve aktivite alanları gibi bölümleri barındırıyor. Ayrıca bu alan Türkiye E-Spor Federasyonu ile Zula arasındaki etkinliklerin de gerçekleşeceği bir alan olarak da kullanılacak.

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


ZULA