Connect with us

ZULA

Zula’nın yeni Süper Lig’i sektöre yeni standartlar getiriyor

Zula’nın yeni Süper Lig’i sektöre yeni standartlar getiriyor

zula sistem gereksinimleri zula bilgisayarım kaldırır mı

Basın Bülteni

Türkiye’de en çok ödül dağıtan %100 yerli ilk ve tek MMOFPS oyunu Zula’nın yeni Süper Lig’i tanıtıldı. Türkiye’de espor alanında faaliyet gösteren takımların, sponsorların ve takım yöneticileri ile menajerlerin katıldığı Zula Süper Lig tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü.

Zula Süper Lig’de tüm takımlar birbirleriyle maç yaparken rekabet artacak, küme düşmeler yaşanırken, yeni takımlar lige eklenecek,  taraftarlar ile takımlar canlı yayınlarda buluşacak, en iyiler her ay 120.000 TL’lik ödül havuzundan payını alacak. Zula, 2019 Mayıs ayına kadar 3.5 Milyon TL ödül dağıtacak.

Zula World Cup organizasyonuyla espor çıtasını çok daha yukarıya taşıyan Zula, her ay tüm takımların lig usulü birbirleriyle mücadele ettiği ve bu mücadelelerin canlı yayınlarla taraflarla buluşturulduğu yeni lig sistemiyle, mevcut lig yapısını değiştirerek sektörün yeni standartlarını belirliyor.  

Zula Süper Lig’de en prestijli ve başarılı takımlar altı takımlı iki grupta yer alarak mücadele edecek. Tüm takımların birbirleriyle maç yaptığı sistemle birlikte rekabet heyecanın artacağı Zula Süper Lig’de en iyi Zula takımlarının maçları canlı yayınlarla taraftarlara aktarılacak. Küme düşme heyecanı yaşanacağı Zula Süper Lig’de, yeni espor takımlarına açık bir lig yapısı olacak. Zula’nın yeni Süper Lig’inde ödül havuzu üç kat büyütülerek aylık 120.000 TL ödül dağıtacak. Böylece espor takımları ekonomik anlamda daha da çok desteklenecek. Yapılan yeni düzenlemelerle, Zula Süper Lig’in daha uzun soluklu olması hedefleniyor.

Zula, 2019 yılında 3.5 milyon TL yatırım yapacak

Zula espor yatırımlarını katlayarak büyütüyor. Mayıs ayında düzenlenen Zula World Cup ile dünyadaki tüm Zula espor takımlarının mücadelesi sonucu finale kalan takımları İstanbul’da buluşturan Zula Dünya Kupası’nda 100.000 $ nakit ödülü dağıtan Zula espor yatırımlarını katlayarak büyütmeye devam ediyor. Son iki yılda espor ligi ile birlikte milyonlarca Türk lirasından oluşan ödül havuzuyla , espora yatırım yapan, Türkiye’de en çok ödül dağıtan espor ligine sahip Zula, 2019 yılında espora 3.5 milyon TL’lik yatırım yapacak. Zula bu yatırımın yanı sıra espor merkezi ile birlikte yatırımlarını arttırmaya devam edecek.

Zula Süper Lig’de yer alan takımlar sponsorların ilgisini çekiyor.

Zula mevcut lig yapısında yer alan takımlar için de alternatif bir lig yaratarak, Süper Lig’e yükselme şansını tanıyor. Aylık 30.000 TL ödüllü Zula Rekabet Turnuvası ile birlikte 512 takım kıyasıya mücadele ediyor ve en iyilerini belirliyor. Bu en iyiler ise Zula Süper Lig’e çıkmak için play-off mücadelelerinde yer alıyor. Zula Rekabet Turnuvası’na isteyen her 5 kişi takım kurarak katılabiliyor.

ZULA REKABET TURNUVASI

  • Her isteyen 5 kişinin takım kurarak katılabildiği Zula rekabet tunuvası 4 farklı rekabet grubundan oluşur.
  • Eleme usulü gerçekleşen maçlar ile düzenlenen turnuvanın 1.cileri süper lige katılmak için süper ligin en başarısız takımlarıyla play-off maçları yapar.
  • 30.000 TL nakit para ödülü dağıtılan Zula Rekabet Turnuvası bu takımları profesyonel seviyeye taşımayı hedefler.

Zula Hakkında

Türk mühendis ve tasarımcılardan oluşan InGame tarafından geliştirilen Zula’nın arkadaş ofisinden küçük bir odada başlayan hikayesi bugün, 100’den fazla ülkede, 11 dilde 13 milyonun üzerinde e-sporsever tarafından oynan bir başarı öyküsüne dönüştü. 2 milyondan fazla takipçiyle sosyal medyada da büyük bir etkiye sahip Zula’nın her gün 5 bin adet videosu dünya çapında oyuncular tarafından YouTube’a yükleniyor ve bu içerikler de ayda 20 milyonun üzerinde izleniyor. Türk Mühendis ve tasarımcılar tarafından tasarlanan Zula’nın karakterlerinin Türk geliştiricilerin elinden çıkması ve haritaların genellikle Türkiye coğrafyasının kültürünü yansıtması, oyuncuların kendilerini oyuna daha yakın hissetmelerini sağlıyor. Haritalarda Üsküdar, Trabzon, Uzungöl, Safranbolu, Çanakkale gibi bilinen yerler bulunurken, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs’ta kutlamalar, Ramazan boyunca sahur – iftar hatırlatmaları, mahya ve tanıtımlar, bayramda torpiller, zillere basıp kaçan çocuklar gibi içerikler oyuncular tarafından ilgiyle karşılanıyor. Zula’yı rakiplerinden ayıran özelliklerinden biri de oyunun hilesiz olması. Sürekli yenilenen içeriğin yanı sıra oyunda, ortalama her ay büyük bir güncelleme yapılıyor. Zula bu sektörde çalışmak isteyenlere için, aynı zamanda model olma özelliği taşıyor.

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


ZULA