Connect with us

Espor

Dumbledoge: Karşı takımda pek takım oyunu göremedim

#VFŞL: Dark Passage galibiyeti sonrası Dumbledoge: Karşı takımda pek takım oyunu göremedim

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin ikinci haftasında Royal Bandits ile Dark Passage karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmada gülen taraf Royal Bandits olurken maç sonunda açıklamalarda bulunan Mustafa Kemal “Dumbledoge” Gökseloğlu, rakip takımda pek takım oyunu göremediğini belirtti.

Vez’in, rakip nişancıyı bire birde kesmesini hatırlatarak sorduğu soruda galibiyetin mimarı olarak bireysel yetenekleri göstermesine yanıt veren Dumbledoge, bireysel yeteneklerden çok takım oyunuyla ilgili konuştu. Takım olarak daha iyi olduklarını söyleyen destek oyuncusu, rakiplerinde takım oyunu göremedim dedi.

Bence daha çok takım oyunu farkıydı. Karşı takımda açıkçası pek takım oyunu göremedim. Bizim çok koordine olduğumuzu düşünüyorum, en büyük etken buydu.

Performans olarak istedikleri seviyede olmadıklarını belirten Dumbledoge, henüz yeni bir kadro olduklarının altını çizerken çok çalışmanın öneminden de bahsetti. Dark Passage – Royal Bandits karşılaşmasının özet görüntüleri ve Dumbledoge’un açıklamaları hemen aşağıda sizlerle.

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor