Connect with us

Espor

Hadi Gamer 4 Nisan İpucu: GLL Nations Royale Avrupa Ayağı’nda kimi yenerek şampiyon olduk?

Hadi Gamer 4 Nisan İpucu: GLL Nations Royale Avrupa Ayağı hakkında ne biliyoruz? Yarışma şimdi başlıyor!

Hadi Gamer 4 Nisan ipucu, GLL Nations Royale Avrupa Ayağı hakkında ne biliyoruz? On binlerce oyuncunun anlık olarak yarıştığı bilgi yarışması Hadi Gamer, bugün saat 19.30’da başlayacak. Oyunun resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre bugünün ipucu: GLL Nations Royale Avrupa Ayağı.

İpucu sorusu: Avrupa bölgesinden 16 ülkenin takımlarının dahil olduğu turnuvada ülkemizi temsil eden oyuncular finalde hangi ülkeyi yenerek şampiyon oldu?

Bu sorunun cevabı: Yunanistan – Kıbrıs karması.

Oyuncularımızdan “BüyükAyı”nın bu şampiyonluk sonrası görüşleri:

“Nations Royale turnuvası finalinde Yunanistan – Kıbrıs karmasını 4-0 yenerek Avrupa şampiyonu olduk. Ülkemizi temsil etmekten gurur duyduğumuz bu organizasyon için GLL ve Mithrain’e davetleri için teşekkür ederim. Turnuvada aldığım 11 kill in hepsini gururla hatırlayacağım.”

Hadi Gamer geri dönüyor: Vestel müjdeyi sosyal medyadan verdi

Hadi Gamer hakkında:

Vestel’in katkılarıyla hazırlanan programda oyunlar hakkında oyunculara yönelik sorular soruluyor. Bu sorulara doğru cevabı verenlere de büyük ödüller veriliyor. Eğer siz de yarışma öncesi Joker kazanmak istiyorsanız Playerbros’u takip etmeyi unutmayın.

Yarışma programında Joker kullanımı da çok önemli. Bilemediğiniz bir soruda elenmenizi önleyen Jokerler ile yarışmada kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Mobil bilgi yarışması olan Hadi, yüz binlerce kişiye büyük para ödülleri kazanma fırsatı sunuyor. Programın sunuculuğunu daha öncesinde Twitch’in ünlü yayıncısı Jahrein yapıyordu. Sizler de kendinizi oyunlar hakkında bilgili görüyorsanız bu yarışma tam da size göre olabilir.

Tıpkı 4 Nisan ipucu gibi diğer ipuçları da Playerbros’ta olacak. İyi oyunlar!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor