Connect with us

PUBG

PUBG Silah Ustalığı hakkında merak edilen sorular cevap buldu

PUBG Silah Ustalığı ile yepyeni bir sisteme merhaba dedi.

PUBG Silah Ustalığı ile yepyeni bir sisteme merhaba dedi. Peki Silah Ustalığı hakkında neler biliyoruz? Oyunun resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bir yazıda bu sorunun cevabı soru cevap şeklinde verildi. Kendisine en çok yöneltilen sorulara cevap veren PUBG ekibi, oyunun en yeni sistemi hakkında birçok soru işaretini giderdi. O açıklamalar hemen aşağıda sizlerle.

PUBG Silah Ustalığı hakkında bilinmesi gerekenler

S. Tılsım Nedir?
C. Tılsımlar, anahtarlıklara benzeyen ve silahların sol tarafına takılabilen eşyalardır. Uzmanlık sekmesinden hangi tılsımların kilidini açtığınızı ve hangisinin silahına takılı olduğunu görebilirsiniz.

S. Amblem nedir? 
C. Her silahın seviye amblemi bulunur ve bu amblemler her bir silah için bulunduğunuz seviyeyi gösterir. Her 10 seviyede bir, ambleminiz daha gösterişli bir şekil alır.

S. Silah Ustalığı sistemindeki tılsımları kazanmak için Season Pass satın almam gerekir mi?
C. Silah Ustalığı, PUBG deneyimine dahil olan bir özelliktir. Sezon ya da Season Pass’ten bağımsızdır.

PUBG’ye sınırlı süreliğine yayıncı kostümleri getirildi

S. Tılsımlara ve seviyelere ulaşmak için bir zaman kısıtlaması var mıdır?
C. Hayır! Tılsımların kilidini açmak ve seviyelere ulaşmak için bir zaman kısıtlaması yoktur, Silah Ustalığı kalıcı bir sistemdir ve sıfırlanmaz. Bu arada… Silah Ustalığı ödülleri ücretsizdir ve satın alınamaz.

S. Tılsımların, silahımın ne tarafında gözükeceğini seçebilir miyim?
C. Tılsımların nereye takılacağını biz seçiyoruz, bu şekilde silahın üzerinde en iyi şekilde gözükmesini sağlıyoruz. Oyuncularımıza özelleştirme seçenği vermek bizim amaçlarımız arasında ve her zaman tılsımların oyun içinde nasıl gözükeceğini iyileştirmek için yöntemler arıyoruz.

S. Belirli silahlarla tılsım kazanmak ve seviye atlamak daha mı kolay?
C. Silah Ustalığı sisteminde ilerlemenin tüm silahlarda eşit olması için çalıştık. Hangi silahın daha iyi olduğu değil, hangi silahı kullandığınız ve kullanırken keyif aldığınız önemli.

S. Bir silahı ulaşabileceği maksimum istatistiğe ulaştırırsak, yeniden mi başlamamız gerekir?
C. Silah Ustalığı ilerlemesi sıfırlanmayacak bir sistemdir.

S. Silah Ustalığı oyuncuların silah istatistiklerini görebilecekleri ve yeteneklerine göre ödüler kazanabileceği bir sistem, peki diğer oyuncular da “yeteneklerimizi” görebilecek mi yoksa gizli mi olacak?
C. Tasarladığımız sistemde oyunculara kazandıklarınızı ve eşyalarınızı gösterebilecektiniz, fakat tam olarak içimiz rahat etmedi. Tasarım yaptığımız odaya geri döndük ve amblemleri arkadaşlarınıza ve düşmanlarınıza göstermenin yolları için çalıştık. Başarılarınızı göstermek ve eşyalarınızı özelleştirme fırsatını size sağlamak öncelikli listemizde.

S. Maçlarda kendi Ustalık seviyemdeki oyuncularla mı eşleşeceğim?
C. Ustalığın maç eşleştirmesine bir etkisi yoktur.

S. Bu sistem Xbox ve PS4’e ne zaman gelecek?
C. Silah Ustalığı sistemini Xbox ve PS4’e getirmek için çalışıyoruz ve en kısa zamanda bu konuya ağırlık vereceğiz. Resmi kanallarımızdan zamanı geldiğinde duyuruyor olacağız.

PUBG’de ne yaparsanız ne kadar süreli ban yersiniz?

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


PUBG