Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Özel maçlarda CT tarafına geçememe sorunu

Arkadaşlarınız ile CS: GO’da özel bir lobi kurarak oyun oynayabiliyorsunuz. Fakat bazı haritalarda arkadaşlarınız veya siz CT tarafına geçememe hatası alabiliyorsunuz. Bunu şöyle düzeltebilirsiniz:

Arkadaşlarınız ile CS: GO‘da özel bir lobi kurarak oyun oynayabiliyorsunuz. Fakat bazı haritalarda arkadaşlarınız veya siz CT tarafına geçememe hatası alabiliyorsunuz. İşte bu sorunun nedenini ve çözümünü burada derledik.

[visual-link-preview encoded=”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”]

Sorun genel olarak Steam Atölyesi‘nden indirilen haritalarda görülüyor. Bu sorunun ana sebebi ise haritanın bazı komut ayarlarının yanlış veya eksik yazılması. Oyuncular bu sorun ile karşılaştığında genel olarak ne yapacağını bilemiyor.

CS: GO’da CT tarafına geçememe sorununun çözümü

Bazı kaynaklarda sorunun çözümü olarak oyunun kapanıp yeniden açılması yazıyor. Fakat sorunun kesin çözümü olarak Geliştirici Konsolu‘nu kullanacağız. Geliştirici Konsolu’nu aktif oyun ayarlarından aktif ettikten sonra sırasıyla şu iki kodu yazmanız gerekecek:

  • mp_humanteam any
  • mp_autoteambalance 0

Bu iki komutu uyguladıktan sonra sorun ortadan kalkacak. Sorun ortadan kalktığına göre aşağıda bulunan haberimizden farklı konsol komutlarına bakabilir, eğlencenize eğlence katabilirsiniz. İyi oyunlar. =)

Konsol komutları ile CS: GO’da eğlencenize eğlence katacaksınız!

 

 

 

Birçok espor takımında görev yapmış, genç espor tutkunu.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive