Connect with us

Espor

Wolfteam karşılaşmaları FOX’un Gaming kanalında izlenebilecek

Wolfteam karşılaşmaları FOX’un Gaming kanalında izlenebilecek.

ASUS Wolfteam Türkiye Kupası ile rekabetçi arenada boy gösteren Wolfteam, FOX’un Gaming isimli YouTube kanalında da izlenebilecek. FOX’un resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, FOX ile Netmarble arasında bir iş birliği anlaşması yapıldığı açıklandı. Bu bilgilere göre FOX Gaming’in Wolfteam için yapacağı ilk yayın 1907 Fenerbahçe ile HWA Gaming arasındaki karşılaşma ile başlayacak.

17 Ağustos itibarıyla Wolfteam’in rekabetçi alanına merhaba demeye hazırlanan FOX, hatırlayacağınız üzere daha önce de Fenerbahçe ile bir iş birliğine gitme kararı almıştı. Şimdilerde organizasyon yayıncılığında ilerlemeye devam eden marka, bu cuma Wolfteam ile yayınlarına başlıyor.

Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz’ün bu gelişme sonrasında yaptığı açıklamalar şöyle oldu:

“FOX ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği hem Türkiye’de Esporun gelişmesi hem de Wolfteam’in oyuncu kitlesinin genişlemesi adına çok önemli bir adım. Global markalar hedef kitlesiyle Espor turnuvalarında buluşuyor. Türkiye’nin en iyi Wolfteam takımlarını bir araya getiren ASUS Wolfteam Ligi başladığından bu yana, çok heyecanlı maçlara ve yoğun bir izleyici kitlesine sahne oldu. FOX Gaming’in yayın hayatına, 1907 Fenerbahçe ve HWA Gaming arasında oynanacak final turnuvası ile merhaba diyecek olması da bizim için ayrı bir memnuniyet kaynağı.”

FOX Networks Group Dijital Medyadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Evren Ünal’ın fikirleri ise bu yönde:

“Asus Wolfteam liginin finallerinde hem Fenerbahçe Espor takımının sponsoru olarak hem de Netmarble ile yaptığımız anlaşmayla bir yayıncı olarak yer almanın gururunu yaşıyoruz. Sadece Espor alanında sponsorluklarla sınırlı kalmayarak gaming dünyasına yapacağımız yatırımlarla da gençlerle dirsek temasında olmaya devam edeceğiz. 15 Eylül’de Maçka KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek FOXFest’in gaming alanında yapılacak Wolfteam turnuvalarına da tüm oyunseverleri bekliyoruz.”

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor