Connect with us

LoL

Yuumi pek iyi bir çıkış yapamamış gibi gözüküyor

İlk verilere göre Yuumi’nin kazanma oranı bir hayli düşük.

yuumi gameplay

League of Legends’ın en yeni şampiyonu Yuumi, görünüşe bakılırsa pek iyi bir açılış yapamamış gibi gözüküyor. Şirin gözükmesine karşın oynanış konusunda henüz kafa karıştıran bir şampiyon olması minik kediye şu anlık gölge düşürüyor.

Müjde! Yeni şampiyon Yuumi geliyor

Yuumi’nin çıkışı ile birlikte istatistik sitelerine adını yazdıran şampiyon, gelen ilk verilere göre %30.95 ile en düşük çıkış yapan kazanma oranına sahip. Hal böyle olunca akıllarda bazı soru işaretleri çıkıyor.

Tabii ki de düşük kazanma oranı yüzdesine sahip olmasının sebebi olarak birkaç özellik sunulabilir. Öncelikle şampiyonun temel can miktarı 432 ve bu, oyunda temel can miktarı en düşük ikinci şampiyon olmasına neden oluyor. 400 manası ile birlikte de yeteneklerine bakıldığında çok hızlı mana kaybedebileceğini düşündüğümüz şampiyondan belki oyuncular maçlarda erken vazgeçiyor olabilir. Yine de oyun sonu bir hypercarry ile bağlandığında tehlikeli olabilecek Yuumi, şu sıralar oynayan kişi erken vazgeçmezse bu kazanma oranını biraz da olsa arttırabilirmiş gibi gözüküyor.

2020 için bir şampiyon güncellemesi seç etkinliği duyuruldu

Yuumi’yi iyi oynamak oyuncular için biraz zaman alacaktır. Bu iyi oyunculuğa önümüzdeki günlerde gelecek birkaç güçlendirme de eşlik ederse Yuumi’nin tadından yenmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Miyav. 🙂

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL