Connect with us

Espor

Elwind: “Koray kaderime yön çizdi”

Elwind bir yayınında Naru’nun transferinden ve #espor kariyerinin kırılma anından bahsetti. #VFŞL

Dark Passage‘ın efsane oyuncusu Naru, geçtiğimiz günlerde Dark Passage kadrosuna yeniden dahil oldu. Bu konu Elwind’in chat’inde de büyük ilgi uyandırdı. Konu hakkında izleyicilerinden gelen yorumlara cevap veren Elwind, Naru hakkında açıklamalar yaptı. Elwind, espor kariyerinin böyle seyretmesinde Naru’nun SuperMassive’e transfer olduğu dönemin önemli olduğunu düşünüyor.

Naru yeniden Dark Passage’da!

“SuperMassive’e gitmeseydi…”

“Kaderime Koray yön çizdi abi benim. O gün SuperMassive’e gitmeseydi Koray, kendisi SuperMassive’e kaçmasaydı; bizi satıp gitmeseydi, belki de her şey çok farklı olacaktı. Belki de daha güzel daha mutlu bir espor hayatımız olacaktı. Adam bizi bıraktı gitti. Sonra yerine Abaria geldi. Abaria bizim hayatımızı ruin’ledi, psikolojimizi bozdu falan işte. Esporu da kötü bildik. Koray yüzünden.”

“Wisdom’dan çekti”

Elwind, “Şimdi geri döndü. İnşallah takımında Abaria tarzında bir oyuncu olur ve Koray da bizim çektiklerimizi çeker. Bizi bırakıp gittiği günlerin acısını şimdi çeksin şimdi,” derken, Panky de buraya bir ekleme yaptı: “Wisdom’dan çekti. Daha beterini bile çekmiş olabilir. Relegate oldu adam.”

“Relegate olduğun an bırakman lazım oyunu”

“Koray relagete. Relegate her şeyin sonu galiba. Relegate olduğun an bırakman lazım oyunu.”

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor