Connect with us

Espor

Naru ve mypleasure renk kattı

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi‘nde beşinci haftaya girilirken kadrosunda kritik değişiklikler yapan Dark Passage, haftanın ilk maçında Bursaspor’u geçmeyi başardı. Efsane oyuncusu Naru’yu yeniden sahneye çıkaran ekip, ligimizin agresif ormancılarından mypleasure’ı da kadrosuna eklemişti.

Dark Passage’da Neeko ile oynayan Naru ve Jarvan ile oynayan mypleasure’ın iş birliği dikkat çekti. Henüz karşılaşmanın başında orta koridorda ilk kanı döken ikili, üst koridor ve alt koridora sıklıkla beraber giderek sayısal avantajın Dark Passage tarafında kalmasına olanak sağladılar. Takım olarak daha diri bir oyun ortaya koyduğu görülen ekip, her koridorunda iyi istatistikler yakaladı ve karşılaşmayı galibiyetle tamamladı.

Dark Passage – Bursaspor karşılaşmasının özeti hemen aşağıda.

Naru heyecanı Espor Sahnesi’nde de hissedildi:

Son dönemde sırasıyla Royal Youth, İstanbul Wildcats, 1907 Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarından yenilgiyle ayrılan Dark Passage, yeni transferleriyle çıktığı ilk karşılaşmadan mutlu ayrılmayı başardı. Bu sonuç, Dark Passage’ın bu dönemki üçüncü resmi galibiyeti oldu. Ekip, 3 galibiyet ve 6 yenilgi ile; kendisiyle aynı galibiyet ve yenilgi sayısına sahip Bursaspor, Galakticos, İstanbul Wildcats ve Bahçeşehir SuperMassive ile alt sıralarda yer alıyor.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor