Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Turkey5, Games Clash Pro Açık Elemeleri’nden elendi!

Turkey5, paz’ın yokluğunda Games Clash Pro Açık Elemeleri’nden elendi.

Küllerinden yeniden doğmaya çalışan Turkey5 ekibi, son olarak katıldıkları Games Clash Pro Açık Elemeleri’nden Adwokacik takımına yenilerek elendi.

Turkey5 elense de umut veriyor!

bo3 formatında oynanan maçta maalesef Türkçe canlı yayın olmadı. Türk taraftarlar maçı rakip takımın oyuncusunun canlı yayınından izlemek zorunda kaldılar. İki takım arasındaki serinin ilk maçı Train haritasında oynandı. İlk haritayı maalesef kaybettikten sonra ikinci harita olan Vertigo’ya geçildi.

Henüz yeni ekip olmasından dolayı yeterli süre beraber oynayamayan beşli, bir de Türk CS: GO takımlarına uzak haritalar gelince rakibine 2-0 kaybetti. Maçta paz yerine takımın yedek oyuncusu yer aldı. Özel bir durumdan dolayı son dakika maç kadrosundan çıkan paz, yerini FURIOUSSS’a bıraktı. Takımın sosyal medya hesaplarından anbean aktarılan bilgilerle Türk CS: GO hayranları maçları Turkey5’in sosyal medya hesaplarından takip etti.

Çocuk yaşta espor haberleri yazmaya ve espor etkinlikleri yönetmeye başlamış bir espor tutkunu. Ayrıca sıkı bir Göztepe taraftarı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive